reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Właśnie wczoraj mi pani doktor opowiadała , ze miała pacjentkę w zaawansowanej ciąży i zamiast tętna bobo znalazła swoje o niskiej wartości myślała ze to dziecka.:D wiec hałasu narobiła bo niskie tętno to wskazanie do natychmiastowego rozwiązania hehe a okazało się ze nie było to tętno dzidzi a mamusi
ja miałam natomiast tak że położna znalazła tętno i powiedziała że jest ok a ono już było niskie... Niestety na następny dzień już było za późno 😢

reklama
Dziewczyny, odebrałam dziś zamowienie z Tomi leggins :-( dostałam w ogóle co innego niż zamawiałam, zgadza się tylko spódnica, zamiast welurowych zielonych legginsów, dostałam zwykle zielone, a drugiej pary w ogóle nie dostałam…. Nawet nie odpakowywuje tego, żeby przymierzyć, bo nie wiem co mam z tym zrobić, dzwoniłam do nich, ale nikt nie odbiera, wiec napisałam maila….

Dziewczyny, odebrałam dziś zamowienie z Tomi leggins :-( dostałam w ogóle co innego niż zamawiałam, zgadza się tylko spódnica, zamiast welurowych zielonych legginsów, dostałam zwykle zielone, a drugiej pary w ogóle nie dostałam…. Nawet nie odpakowywuje tego, żeby przymierzyć, bo nie wiem co mam z tym zrobić, dzwoniłam do nich, ale nikt nie odbiera, wiec napisałam maila….
Może mieli za dużo zamówien, bo każda z nas zamawiała :D
Powinni odebrać to od Ciebie na swój koszt.
A tak w ogóle to u której z Was ma konflikt fizjologiczny?
Ja i mąż oczywiście mamy 😬 ta sama grupa krwi B, z tymże ja Rh-, a mąż Rh+...
U nas też jest konflikt serologiczny.

reklama
Do góry