madziula0234
Fanka BB :)
Jeśli o mnie chodzi i o skierowanie na ten wymaz, to moja doktor mówiła, że dla pewności zawsze daje swoim pacjentkom takie skierowanie na wymaz, bo mówiła, że nie ma zarzutu co do moich wyników badań. Ale tak zapytałam, bo nieja z om 01.07.23r., a z USG jeszcze nie wiem . Choć już miałam 2 badania
Musiałaś chyba z jakiejś przyczyny dostać? W sensie cos było nie tak, że musisz zrobić te badania?
U mnie dokładnie to samo.... A podobnież to oznacza że będzie dziewczynka .
Mnie też pomagają takie słone przekąski. Od razu przestaje mdlić.
Super, że napisałaś. Martwiłam się bardzo, bo też mnie odrzuca od bardzo wielu rzeczy... A ochotę mam tylko na te mniej zdrowe niestety . Mam nadzieję, że to z czasem przemija.
Ja wizytę mam 20.12.22r. I będą to już badania prenatalne. Planuję jednak jeszcze spróbować tydzień wcześniej się umówić na wizytę kontrolną, bo byłam teraz w czwartek i okazało się, że mam infekcję i jakiegoś polipa. Lekarka mnie uspokoiła, że mogę krwawić trochę po wizycie i żebym się nie przejmowała. A na infekcję niestety dostałam antybiotyk... I teraz niby wszystko było w porządku, ale znów po tych kilku dniach zaczynam się stresować znów, że infekcja nie przechodzi i czy na pewno wszystko jest dobrze. Ja jestem po jednym łyżeczkowaniu w tym roku i najchętniej chodziłabym sprawdzać co tydzień czy wszystko jest w porządku.
Dopiero teraz też dostałam skierowanie na badania (jestem 10+2), także mam nadzieję, zrobić badania w piątek i we wtorek wcisnąć się na wizytę.
A powiedzcie mi, czy któraś z Was zastanawiała się nad położna środowiskową? Czy to jest jeszcze tak wcześnie, że nie ma sensu się jeszcze nad tym zastanawiać?
spotkałam się tu na forum jeszcze u Was z takim skierowaniem.