reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny czy wy też już powoli sie niecierpliwicie,.że jeszcze nie rodzicie? W niedzielę skończę 38 tc a już powoli mam dość...
Nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa czy hormony...

mnie się udało urodzić w 38+3 i też miałam już dość 😅 tym bardziej że wtedy te straszne upały były.
Liczę na to że może w końcu w następnym tygodniu coś się ruszy i znów maja być upaly więc kto wie.
Normalnie oszaleje, ciężki, ciągle parcie na pecherz, nigdzie się nie idzie już ruszyć za bardzo a perspektywa do terminu 31.07 mnie przeraża:(
Jak dzidziuś? Jak dużo śpi? :)

Liczę na to że może w końcu w następnym tygodniu coś się ruszy i znów maja być upaly więc kto wie.
Normalnie oszaleje, ciężki, ciągle parcie na pecherz, nigdzie się nie idzie już ruszyć za bardzo a perspektywa do terminu 31.07 mnie przeraża:(
Jak dzidziuś? Jak dużo śpi? :)
Z tego co obliczyłam - jutro ma 3tygodnie- to śpi srednio 18h na dobę .
Przeważnie taka większa przerwa w spaniu wypada mu w środku nocy 🙈

reklama
Do góry