reklama
I jak?To samo mi powiedzial lekarz prowadzacy. Jade zobaczyc co sie tam dzieje :-)
Najpierw wywolywany porod a ostatecznie skonczylo sie cc :-)I jak?
Madzia86G
Fanka BB :)
Jesteś już po cc i nic nie piszesz ???Najpierw wywolywany porod a ostatecznie skonczylo sie cc :-)
Kiedy, jak ? Pisz a nie czaj się po kątach
Madzia86G
mnie się udało urodzić w 38+3 i też miałam już dość tym bardziej że wtedy te straszne upały były.Dziewczyny czy wy też już powoli sie niecierpliwicie,.że jeszcze nie rodzicie? W niedzielę skończę 38 tc a już powoli mam dość...
Nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa czy hormony...
Liczę na to że może w końcu w następnym tygodniu coś się ruszy i znów maja być upaly więc kto wie.mnie się udało urodzić w 38+3 i też miałam już dość tym bardziej że wtedy te straszne upały były.
Normalnie oszaleje, ciężki, ciągle parcie na pecherz, nigdzie się nie idzie już ruszyć za bardzo a perspektywa do terminu 31.07 mnie przeraża
Jak dzidziuś? Jak dużo śpi?
Madzia86G
Z tego co obliczyłam - jutro ma 3tygodnie- to śpi srednio 18h na dobę .Liczę na to że może w końcu w następnym tygodniu coś się ruszy i znów maja być upaly więc kto wie.
Normalnie oszaleje, ciężki, ciągle parcie na pecherz, nigdzie się nie idzie już ruszyć za bardzo a perspektywa do terminu 31.07 mnie przeraża
Jak dzidziuś? Jak dużo śpi?
Przeważnie taka większa przerwa w spaniu wypada mu w środku nocy
Oj ale to i tak ładnieZ tego co obliczyłam - jutro ma 3tygodnie- to śpi srednio 18h na dobę .
Przeważnie taka większa przerwa w spaniu wypada mu w środku nocy
reklama
Madzia86G
ogólnie nie narzekam, tam czasami człowiem ledwo żyje po takiej nieprzespanej nocy ( ja w dzień nie umiem spać ) ale raz jest hardcore a raz nie.Oj ale to i tak ładnie
Cieszymy się ogólnie z jego spania bo wiemy, że z czasem tego snu będzie potrzebował coraz mniej