reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

A jak u was z pogodą?? Wszyscy mówią że już lato a u nas 13 stopni deszcz i wiatr, jak tak ma wyglądać lato to chyba dobrze że mam nadto bluzy i sweterki dla małego 😁😁
zależy gdzie mieszkasz.
U mnie ( Śląsk ) to w weekend i wczoraj myślałam że w domu udaru dostanę, nogi moczyłam w misce z zimną wodą i obcierałam się mokrymi zimnymi ściereczkami kuchennymi po dekolcue i ramionach żeby sie schładzać 🥵
A dzisiaj 1 dzień raju : +16 pochmurno i wietrznie i w końcu się dzisiaj wyspałam , oddycham pełną piersią - nie łykam łapczywie powietrza jak ryba wyjęta z wody, mam dzisiaj siły żeby dom posprzątać, ogarnąć parę rzeczy w domu czy w ogrodzie, ach to jest życie 😄
A od jutra już bezchmurnie i temp +25, na weekend +29, a na przyszły tydzień nawet do 35 mi pokazuje 🤨
Ja wiem , jest lato, są wakacje ale ja w tym roku wyjątkowo psioczę na te upały.
Dziś to taki ,,wyjątek " .

reklama
U mnie (Śląsk) piękne lato... To znaczy dla mnie ;);) ciągłe deszcze i temp około 20 stopni, czasem 2 dni upału a potem znów jesienna pogoda. Codziennie sprawdzam pogodę trzymając kciuki za deszcz :)

A ja wam powiem że wolę jak jest ciepło, każde wyjście to ubieranie kurtki itp. już czekam na to prawdziwe lato bo wtedy mam chęci do życia, a jak pada to tylko spać

A ja wam powiem że wolę jak jest ciepło, każde wyjście to ubieranie kurtki itp. już czekam na to prawdziwe lato bo wtedy mam chęci do życia, a jak pada to tylko spać
a coooo ty 😮 u mnie +22 to już upał.

Przed ciążą upał zaczynał się od 30°, a jak jeszcze na burzę szło i robiła się dyszna parówka to byłam w 7niebie.
Dzisiaj dla mnie pogoda bajkowa to obecne chmury, wiatr i góra 18° 😋

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też tak mocno kopią? Mam termin na 31 lipca ale ostatnio to już ledwo chodzę, gorąco, zadyszka a maly ta kopie że szok....
Mam nadzieję ze urodzę przed terminem bo chyba się wykończę...
U was tez tak?

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też tak mocno kopią? Mam termin na 31 lipca ale ostatnio to już ledwo chodzę, gorąco, zadyszka a maly ta kopie że szok....
Mam nadzieję ze urodzę przed terminem bo chyba się wykończę...
U was tez tak?
36 tydzień i dalej tak kopie, czasem to wręcz przerażające. Śmiejemy się że chce wyjść zła drogą, orientacja w terenie po mamusi :):) dlatego odstawiłam kawę, po niej naprawdę szalał. U mnie to dyskomfort ale nie ból ;)

Do góry