reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Dlaczego CC w Twoim przypadku? Pytam bo wszystko o czym piszesz dotyczy też mnie i młodego (duża waga dziecka, napiera na szyjkę itp.). Termin mam na 19 lipiec ale wątpię że doczekamy
Że względu na komplikacje przy pierwszym porodzie. Nie zgadzam się rodzić naturalnie z troski o dobro dziecka. Mam traumę i samo wspomnienie tamtych chwil wzbudza we mnie napady paniki.

reklama
Cześć witajcie lepiej późno niż wcale ... jestem z terminem na 28.07.
Mną pytanie o termofor z pestek...
Wal śmiało, co to za pytanie ?

@Klaudiaa92 o, jeszcze octenisept też mam ale to lekarz radził mi zakupić bardziej dla mojej cesarki . Do kikuta jedynie w razie gdyby coś się z nim działo .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, w którym tygodniu zauważyłyście obniżenie brzucha? Czy jeszcze wam się nie obniżył?
Jestem w szoku, bo właśnie zauważyłam, że mój brzuch jest nisko. Dosłownie w przeciągu 4h brzuch opadł. Czy też tak miałyście?

U mnie 35+3 i już od 2 tygodni synek się wwierca głową w szyjkę. Niby oddycha mi się lepiej ale mały podrażnia nerw kulszowy i mam nagłe napady rwy w obu nogach. Dosłownie zgina mnie do podłogi w sekundę. Nie wiem co gorsze ...

Wal śmiało, co to za pytanie ?

@Klaudiaa92 o, jeszcze octenisept też mam ale to lekarz radził mi zakupić bardziej dla mojej cesarki . Do kikuta jedynie w razie gdyby coś się z nim działo .
Pytanie czym się różnią te wszystkie termofory ceny to jakiś rozjazd totalny 🤦🤦 miałam wczoraj odrazu zadać pytanie ale miałam gości niezapowiedzianych a potem taki spadek sił przez tą pogodę ciśnienie 105/69....

Pytanie czym się różnią te wszystkie termofory ceny to jakiś rozjazd totalny 🤦🤦 miałam wczoraj odrazu zadać pytanie ale miałam gości niezapowiedzianych a potem taki spadek sił przez tą pogodę ciśnienie 105/69....
ale chodzi typowo o te termofory z pestkami ?
to tak jak ze zwyklymi t-shirtami. Jedne kosztują 20zeta a inne 100. Różnica ? Metka producenta 😉

ja mam termofor za 10zeta.

reklama
A jak u was z pogodą?? Wszyscy mówią że już lato a u nas 13 stopni deszcz i wiatr, jak tak ma wyglądać lato to chyba dobrze że mam nadto bluzy i sweterki dla małego 😁😁

Do góry