reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Ja w 8tc miałam 93, doktor zlecił mnie powtórzyć badanie na następną wizytę ( brałam steryd i mieliśmy nadzieję że to od niego i po odstawieniu spadnie) ale w piątek odebrałam wyniki i mam 97 😭 Narazie nic nie pisałam lekarzowi, w środę mam wizytę i tak rozumiem że czeka mnie krzywa cukrową. Ale już sama od siebie wdrożyła dietę i myślę nad zakupem glukometra
Też miałam 93 w 8 tyg, nie dostałam krzywej, bo mój ginekolog stwierdził, że nie dam rady tego zrobić, skoro cały czas wymiotuję.

reklama
oczywiscie czuje sie dzis super i zamiast sie cieszyc to mysle czy cos jest nie tak ehh... czy wy tez tak macie zryty beret :D ?
Też tak mamy 🙂
Tylko że takich dni że objawów nie mam wcale to j mnie nie ma 😂 jak przez kilka godzin nie boli brzuch i piersi, to już wieczorem ból powraca, więc za długo się nie pomartwie 😂
Objawy powinny się zmniejszać, także ciesz się że jest lepiej 🙂

Też tak mamy 🙂
Tylko że takich dni że objawów nie mam wcale to j mnie nie ma 😂 jak przez kilka godzin nie boli brzuch i piersi, to już wieczorem ból powraca, więc za długo się nie pomartwie 😂
Objawy powinny się zmniejszać, także ciesz się że jest lepiej 🙂
ja poza bólem głowy i żołądka i tkliwości piersi, to zadnych nie mam. Ani mdłości ani wymiotów, nic :D moja mama i koleżanka tez tak miały wiec się tym pocieszam :D hehe

Też tak mam wczoraj wieczorem nie było mi ani niedobrze, ani piersi nie bolały i już miałam stres [emoji85] dzisiaj od rana i piersi bolą i mdli mnie niemiłosiernie więc czuje się źle, ale psychicznie dobrze [emoji85][emoji85][emoji28]
oczywiscie czuje sie dzis super i zamiast sie cieszyc to mysle czy cos jest nie tak ehh... czy wy tez tak macie zryty beret :D ?

Hej mamuśki! 😊

@Ewelina& GRATULACJE!!! ❤️

Ja tez spać nie mogłam, do tego rozsadza mi głowę… 😞 corka na zdalnym i do tego wymiotuje… obym ja nie załapała… ostatnio w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży. Oprócz tego ze nie mam okresu to żadnych innych objawow…

reklama
Do góry