Justyna85.12
Fanka BB :)
To trzymam mocno kciuki .Tak, mam syna. Teraz liczę po cichu na córkę, czuje się też kompletnie inaczej [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam mocno kciuki .Tak, mam syna. Teraz liczę po cichu na córkę, czuje się też kompletnie inaczej [emoji6]
Przed i po…Który to tc?
A ciśnienie miałaś mierzone przed czy po wizycie? Bo ja ostatnio przed wizytą miałam 150/90 a po 120/80. Mierzyłaś w domku?
U nas 167 tętno a jestem 10+0Hej, ja już po wizycie, wszystko ok kamień spadł mi z serca.
Według usg 8tydz 6dz. CRL 22,2mm.
Zastanowia mnie tętno dziecka 182/min ale lekarz powiedział że to ok na ten tydzień i teraz będzie spadać
ja jestem 8+5, ide w środe to sobie porównam z TobaHej, ja już po wizycie, wszystko ok kamień spadł mi z serca.
Zastanowia mnie tętno dziecka 182/min ale lekarz powiedział że to ok na ten tydzień i teraz będzie spadać
SuperBoże dziewczyny prawie całą noc nie spałam. Miałam przeczucie ze będą wyniki nifty. No i mama. ZDROWA CORECZKA
W 8+5 u nas też było dokładnie 182Hej, ja już po wizycie, wszystko ok kamień spadł mi z serca.
Tez zastanawiało mnie tętno mojego malucha 170 w 9+4 I wyczytałam ze w 8 jest największe później spada trzeba chuba tak jestHej, ja już po wizycie, wszystko ok kamień spadł mi z serca.