justyska89
Fanka BB :)
Heh poduszki dookoła i heja też znam takie przypadki8 mcy to i tak dobrze, znajoma sadzała dziecko jak miało 3 mce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh poduszki dookoła i heja też znam takie przypadki8 mcy to i tak dobrze, znajoma sadzała dziecko jak miało 3 mce
Tez to mam wlasnie leżałam kolo córki i nos pozatykany ze szok I tak mam co wieczór ostatnio.Też mam coś takiego, szczególnie jak leżę, przytyka mi się nos i raz za czas smarkam
Ja próbowałam odstawiać leki w trakcie starań o dzidziusia. Teraz odstawiłam zupełnie są dni ze jest zle ale na razie sobie jakoś radzę. Ty odstawiłas od razu gdy dowiedziałaś się o ciąży? Mogę zapytać jakie leki przyjmowałas?Czy znajdę spośród Was kogoś kto choruje na nerwicę lękową + stany depresyjne, kto jest dalej na lekach lub odstawił w ciąży? Walczę o każdy tydzień żeby nie wracać jeszcze do leków, ale nie wiem ile wytrzymam. Może ktoś ma już jakieś przemyślenia w tym temacie?
Kochana ja miałam plamienia i krwawienia przez 4 tygodnie mimo brania duphastonu 3x1 oraz luteiny 3x2.Słuchajcie, mimo brania duphastonu 3x1 miałyście jeszcze jakies krwawienia? W szpitalu biorę dopiero 3 dzień od niedzieli i było ok. Nie widziałam plamien nic, aż tu poszłam do WC i się zmartwiłam. Na papierze zobaczyłam tak jakby krew, nie za dużo, bardziej to plamienie, jednak czerwone. KurczęBrałam o 14 i teraz niedawno kolejna tabletkę, miałam nadzieję że już będzie ok. Spotkalyscie się z taką sytuacją? Lekarz jak mnie badał mówił o nadzerce. Myślicie że mimo brania leku takie plamienie jest normalne, jutro zapytam lekarza rano podczas wizyty. Jeszcze będę obserwować co się dzieje w nocy i z rana. Nie boli mnie też jakoś bardziej.
Dzieciątko nie powinno być większe niż 8,5 cm żeby badanie mogło być prawidłowo przeprowadzone.Dziewczyny jeśli chodzi o prenatalne z OM termin wychodzi na 25.07 z ostatniego USG na 30.07. Lekarz u którego chciałam robić badanie ma urlop i wyznaczył mi termin dopiero na 24.01 i tutaj według USG to będzie 13+2 ale jeśli z OM to 14+1 wiec chyba już za późno. Blada już jestema mój lekarz prowadzący powiedział ze może się jeszcze bujnac i określi termin na następnej wizycie czyli 31.12 kiedy podejrzewam ze już do żadnego lekarza na prenatalne się nie dostanę.. i co tu począć ?
Wtrace sieKochana ja miałam plamienia i krwawienia przez 4 tygodnie mimo brania duphastonu 3x1 oraz luteiny 3x2.
Także spokojnie, daj czas organizmowi aby wszystko się uspokoiło. Na pewno będzie dobrze![]()
No to spróbuj zapisać się wcześniej na prenatalne? Ja to załatwialam jeszcze przed pierwszą wizyta u lekarza, na recepcji.Dziewczyny jeśli chodzi o prenatalne z OM termin wychodzi na 25.07 z ostatniego USG na 30.07. Lekarz u którego chciałam robić badanie ma urlop i wyznaczył mi termin dopiero na 24.01 i tutaj według USG to będzie 13+2 ale jeśli z OM to 14+1 wiec chyba już za późno. Blada już jestema mój lekarz prowadzący powiedział ze może się jeszcze bujnac i określi termin na następnej wizycie czyli 31.12 kiedy podejrzewam ze już do żadnego lekarza na prenatalne się nie dostanę.. i co tu począć ?
Dziękuję za odpowiedź. Jestem w szpitalu też z tego powodu, nie chciałabym być tutaj bardzo długo. Wolę leżeć w domu i odpoczywać, niedługo święta. W domu maluch 1,5 roczku. Boje się że lekarze w takiej sytuacji będą mnie tu trzymać dłużej. Myślę że wiecie o co mi chodzi, nie lubię szpitala. Porozmawiam z lekarzamiKochana ja miałam plamienia i krwawienia przez 4 tygodnie mimo brania duphastonu 3x1 oraz luteiny 3x2.
Także spokojnie, daj czas organizmowi aby wszystko się uspokoiło. Na pewno będzie dobrze![]()