reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
o Jezu tak!! Przetestowalam WSZYSTKO na mdłości i wymioty, nawet czopki dla chorych onkologiczne i cola jest najlepsza!!!
Tak, mnie w poprzedniej ciąży ratowala.. wtedy miałam konkretne mdłości ... co jechałam do pracy samochodem zastanawiałam się co zrobię jak nagle będę chciała rzygać za kierownicą.. :p cola była moim przyjacielem :D

Najlepszy był tekst "że dziecko chce do chodzika"
Ja coś czuję, że wiele rzeczy będę robić zupełnie inaczej niż starsze pokolenie, ale nie tylko. Chcę iść w nauczenie Marii Montessori oraz dwujęzyczność ze względu na to, że jestem poliglotką. Myślę, że nie raz spotka się to z niezrozumieniem, ale to już nie mój problem 😉

Ja coś czuję, że wiele rzeczy będę robić zupełnie inaczej niż starsze pokolenie, ale nie tylko. Chcę iść w nauczenie Marii Montessori oraz dwujęzyczność ze względu na to, że jestem poliglotką. Myślę, że nie raz spotka się to z niezrozumieniem, ale to już nie mój problem 😉

Oo, jak masz zamiar uczyć dwujęzyczności? Pytam się z ciekawości, sama planuję wprowadzić dwujęzyczność poprzez mówienie do dziecka w obcym języku (moim drugim ojczystym) i jeśli się uda, to zatrudnić nianię, która jest native speakerem tego języka. 😃

Ja nie biore Duphastonu a też mnie boli głowa.
Słuchajcie, mimo brania duphastonu 3x1 miałyście jeszcze jakies krwawienia? W szpitalu biorę dopiero 3 dzień od niedzieli i było ok. Nie widziałam plamien nic, aż tu poszłam do WC i się zmartwiłam. Na papierze zobaczyłam tak jakby krew, nie za dużo, bardziej to plamienie, jednak czerwone. Kurczę:( Brałam o 14 i teraz niedawno kolejna tabletkę, miałam nadzieję że już będzie ok. Spotkalyscie się z taką sytuacją? Lekarz jak mnie badał mówił o nadzerce. Myślicie że mimo brania leku takie plamienie jest normalne, jutro zapytam lekarza rano podczas wizyty. Jeszcze będę obserwować co się dzieje w nocy i z rana. Nie boli mnie też jakoś bardziej.

reklama
U nas babcia uczy angielskiego, więc jak starsza zacznie już płynnie mówić to będzie z babcia tylko po angielsku śmigać:D

Do góry