Ja noszę s, m. Leginsy wzielam s i są super. Pewnie później kupię mDzięki to zaraz zamówię , a jak rozmiary ? Brałaś taki jak normalnie nosisz ? Pamiętam jak kupowałam jeansy ciążowe z h&m i siostra mi doradziła żebym rozmiar większe wzięła - do końca ciąży były za luźne
reklama
Iwona121
Zaciekawiona BB
Te z Sinsay są super, ale będę kupować też inne żeby sprawdzić i wyrazić opinięJa największy brzuch mam popołudniu ale wtedy mi się nasilają mdłości i praktycznie dopiero jak zasnę to mi przez noc przechodzi . A do tego momentu to kilka razy toaletę odwiedzam i nawet jak nie wymiotuje to strasznie mnie wyszarpie i brzuch boli.
Jakie tabletki macie na mdłości ? Ja mam prevomit ale nie widzę żeby pomagały . Lekarz mówił że jak to nie pomoże to kolejne są czopki . W spodniach rano jeszcze jestem w stanie się zapisać ale długo tak nie pochodzę więc chyba muszę dziać coś ciążowego zamowić. Ktoś chyba kupował z Sinsay legginsy ? Dobre są ?
ana_banana
Fanka BB :)
Ja mam zawsze badanie na fotelu a potem USG. Tak też miałam w poprzednich ciążach . Ja zakładam spodnie . Ale mój lekarz ma jednorazowe spódnice i kapcie . Więc nie jestem skrępowana ale jak mu się raz skończyły to bardzo się cieszyłam że akurat miałam dłuższy swetrJa jak tydzień temu czekałam na wizytę to ładnie w sukience żeby z gola dupa nie biegac po gabinecie, a te z większymi brzuszkami w spodniach… i głupia się zastanawiałam czemu one tez nie ubierają się tak żeby gole nie latać….
A miałyście badanie na fotelu? Ja w poprzednich ciążach co wizytę. Lekarz twierdził ze trzeba kontrolować szyjkę macicy. Teraz byłam na pierwszej wizycie i samo usg miałam. Aż się zdziwiłam. Jak to u Was wyglada?
ana_banana
Tak , już takie . A jak piersi bolą i ciężko chodzić w biustonoszu to fajne są bluzki na ramiączkach z h&m do karmienia bo mają gumkę pod biustem i podtrzymują . Ja tak chodziłam w domu a potem było do karmienia .Dziewczyny ale to kupujecie już takie ciążowe z podwyższonym stanem?
Majaga
A ja zauważyłam, że część nowych tylko napisała jeden post, że chcą dołączyć do zamkniętej i ślad po nich przepadł [emoji6] wg mnie nie ma co dłużej tu pisać, otworzymy zamknięta grupę, zacznijmy tam pisać - na razie bez uzewnętrzniania się i po np 2 tygodniach zrobi się czystki - tylko trzeba jakieś zasady ustalić.
Tak myślę czy by z tą zamknięta jeszcze chwilę nie poczekać. Doszło trochę nowych dziewczyn na już i przenosząc się teraz i tak idziemy z "nieznajomymi" więc zasadność prywatnej grupy na tym etapie średnia. Poczekajmy z miesiąc, dwa kto naprawdę będzie się udzielał. Sporo dziewczyn ujawniło się nagle jak ma być zamknięta.
Malgos123
U mnie tak samo, mój lekarz robi.Jeszcze nie, ale będzie mi je robił lekarz do którego chodzę
Miazolinka
Myślę podobnie jak Ty.A ja zauważyłam, że część nowych tylko napisała jeden post, że chcą dołączyć do zamkniętej i ślad po nich przepadł [emoji6] wg mnie nie ma co dłużej tu pisać, otworzymy zamknięta grupę, zacznijmy tam pisać - na razie bez uzewnętrzniania się i po np 2 tygodniach zrobi się czystki - tylko trzeba jakieś zasady ustalić.
reklama
Gryfin
Co do grupy: To, że ktoś nie jest na L4 to nie jest dobra wymówka, że nie może pisać postów, bez przesady Nie mówię, że trzeba być na bieżąco każdego dnia, ale te 2 minuty w ciągu 24h myślę, że każda z Nas ma. I zgadzam się z @Majaga pare dziewczyn odezwało się tylko wtedy jak pisałyśmy, że już chcemy być grupą zamkniętą i nic więcej