ana_banana
Fanka BB :)
Ja największy brzuch mam popołudniu ale wtedy mi się nasilają mdłości i praktycznie dopiero jak zasnę to mi przez noc przechodzi . A do tego momentu to kilka razy toaletę odwiedzam i nawet jak nie wymiotuje to strasznie mnie wyszarpie i brzuch boli.Jak piszecie o spodniach ciążowych.... to widzicie u siebie już brzuszki? Czujecie je?
Ja dopiero 2 dni temu (a mam dokładnie 11 tyg) miałam takie wow, chyba się zaczęło! że mam taki twardy brzuch i dół zaczyna odstawać troszeczkę
Ja akurat nie mam problemu ze spodniami, bo noszę głównie legginsy, a ogólnie przez mdłości, brak apetytu schudłam ze 3kg więc wszystko jest na mnie luźniejsze niż zazwyczaj.
No ale co do brzuszka..... zaczęłam się zastanawiać czy mogę dalej spać na brzuchu (to moja ulubiona pozycja, chociaż staram się spać na boku), bo niby jak jest brzuch ciążowy to nie zaleca się spania na brzuchu, że można zaszkodzić maluchowi (niby od 12-13tyg) Co o tym myślicie?
Jutro mam wizytę u ginekologa (nareszcie!!!! Nie mogę się doczekać USG ) to może zapytam o to.
Jakie tabletki macie na mdłości ? Ja mam prevomit ale nie widzę żeby pomagały . Lekarz mówił że jak to nie pomoże to kolejne są czopki . W spodniach rano jeszcze jestem w stanie się zapisać ale długo tak nie pochodzę więc chyba muszę dziać coś ciążowego zamowić. Ktoś chyba kupował z Sinsay legginsy ? Dobre są ?