reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

O mamusiu jak mnie tu dawno nie było. To chyba przez to, ze pół dnia śpię, a drugie pół bawię sie z moim 2latkiem 😂 Jutro mam wizytę i zobaczę maleństwo 😍 Kurde położyłam sie juz do łóżka i czuję, ze robie sie głodna i nie wiem czy isc spac czy jeść 😂
Ja bym zjadła, raz położyłam się taka lekko głodna i w środku nocy o obudziły mnie mdłości z głodu :/ chociaż jakiegoś krakersa złap

reklama
Tak myślę czy by z tą zamknięta jeszcze chwilę nie poczekać. Doszło trochę nowych dziewczyn na już i przenosząc się teraz i tak idziemy z "nieznajomymi" więc zasadność prywatnej grupy na tym etapie średnia. Poczekajmy z miesiąc, dwa kto naprawdę będzie się udzielał. Sporo dziewczyn ujawniło się nagle jak ma być zamknięta.

Tak myślę czy by z tą zamknięta jeszcze chwilę nie poczekać. Doszło trochę nowych dziewczyn na już i przenosząc się teraz i tak idziemy z "nieznajomymi" więc zasadność prywatnej grupy na tym etapie średnia. Poczekajmy z miesiąc, dwa kto naprawdę będzie się udzielał. Sporo dziewczyn ujawniło się nagle jak ma być zamknięta.
dodajcie swoją opinię:)

Ja tak miałam, ale w prawym. Aż mnie zgięło przy blacie. Pytałam o to na wczorajszej wizycie to podobno tak moze byc. Macica pracuje.
Oki dzięki ;)

reklama
Kurcze z jednej str racja żeby poczekać i na zamknięta dać tylko aktywne, z drugiej kurcze tyle czekania żebyśmy wkoncu mogły się bardziej otworzyć, bliżej poznać... Może być też tak że niektóre teraz czasu nie mają a np za mc pójdą na L4 i będą mieć więcej czasu. Sama nie wiem. Ja się dostosuje 😜

Do góry