reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Dziewczyny które mają kredyt hipoteczny lub jakikolwiek. Spójrzcie na procenty bo ja jestem załamana. Z 2.25 na 4,5 wzrosło... Katastrofa
Dzięki Bogu, my mamy w umowie oprocentowanie stałe uuuf.
W pracy u męża już niejeden mówił, że z banku już dostali pisma że oprocentowanie wzrasta, więc my od razu w poszukiwanie naszej umowy kredytowej , ale coś mi tam świtało o tym że co by się nie działo to % nam się nie zmieni . No i na szczęście mamy jedno zmartwienie mniej.

reklama
@Dreamy czyli jest nić szansy że jednak będzie chłopak 🤩
Ja mam jakoś tak zakodowane i do brzuszka mówię jak do chłopaka, a mąż jak do dziewczynki ...
I co jakaś wzmianka o przesądach co do płci to albo jeden albo drugi doszukuje suę swoich racji.
A ja raczej bym chciała dziewczynkę, a o dziecku w brzuchu mówię jakby był chłopcem 🤣

To chyba oddałaś mi swój trądzik ;) Nigdy, przenigdy nie miałam trądziku.. a ostatnio rano mąż rzucił do mnie tekstem „cześć nastolatka” Mam buzię tak wysypaną, że wstyd do ludzi. No nigdy nie miałam takich problemów. Nawet w okresie dojrzewania.
Też mam straszny trądzik, az mnie skora boli. Najwiecej na rzuchwie i brodzie 😩.

U mnie to samo 😑 w zasadzie można powiedzieć że pierwszym objawem ciąży był tragiczny wysyp trądziku i tak się utrzymuje do tej pory na razie 6+4. Właśnie aż broda boli 😔
Mam nadzieję ze to zaraz przejdzie razem z mdlosciami, bolem glowy i zmęczeniem. Juz 10 tydzien, żyję nadzieją, że przyjdzie 12 i pyk obudzę się z gładką skorą, pełna energii, bez zadnych dolegliwosci. Jak nie to chyba w depresję wpadne. Moje trzecie dziecko, ale tak mi daje popalić, że moja dwojka razem wzięta to był relaks. Mam nadzieję, ze po narodzinach chociaż będzie aniołek 😇

reklama
Mam nadzieję ze to zaraz przejdzie razem z mdlosciami, bolem glowy i zmęczeniem. Juz 10 tydzien, żyję nadzieją, że przyjdzie 12 i pyk obudzę się z gładką skorą, pełna energii, bez zadnych dolegliwosci. Jak nie to chyba w depresję wpadne. Moje trzecie dziecko, ale tak mi daje popalić, że moja dwojka razem wzięta to był relaks. Mam nadzieję, ze po narodzinach chociaż będzie aniołek 😇
Zazdroszczę że już 10 tydzień 😀
Ale tego życzę Tobie, sobie i nam wszystkim- żeby z tym 12 tygodniem wszystkie dolegliwości minęły ❤

Do góry