Ja przy pierwszej córce miałam tragedia pryszcze na plecach. Teraz spoko. Włosy też normalnie jedynie sucha skóra na twarzy. Jezu ale mi zrobiłaś smaka na zupę jarzynowa (nie wiem jak oznaczyć kogoś w poście),jutro robię. My mamy dwie córki, myślę że córa będzie trzecia choć ta ciąża zupełnie inna od tamtych. Mąż by chciał syna bo mąż piłkarz to miwi że tylko się dowie piłkę i bramkę kupuje. Ale miwi że z córki też się będzie bardzo cieszył, że plus taki ze wie jak już obsłużyć [emoji1787]. A dlatego myślę że córka bo tamte były z pierwszych cykli starań, a tu jak podjęliśmy decyzję, poczytałam że syn typowo w owu i dwa miesiące było typowo w owu, raz owu na monitoringu u gin nawet a w trzecim mcu mówimy ze nie wydziwiamy bo poprostu chcemy dzidzi i jest [emoji3590] choć powiem w że mam ciotkę która wieży w różne zabobony, wróżby itp. I dawno mi wróżyła i wychodziły mi 2 córki i syn. Twierdzi że zawsze się jej sprawdza [emoji1787][emoji12], ja w takie rzeczy z dystansem ale nie powiem ze w głowie to mam. No zobaczymy, ja już do 2 tyg będę wiedzieć bo nifty robimy