reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
My mamy syna w domu. Mąż jest przekonany, że w brzuchu jest drugi chłopak, mi się zdaje, że dziewczynka, bo czuję się zupełnie inaczej. Nawet rozmawialiśmy, ze będę chciała starać się o trzecie za jakiś czas jak się okaże, że będzie 2chlopakow [emoji86]

Cześć dziewczyny, dziś senny dzień nie mogę się ogarnąć. Na obiad zjadłam mielonego i do wieczora miałam zgagę i mdłości, chyba smażone mi nie służy. Wy też nie możecie doczekać się wizyty u gin? Ja mam 21.12 prenatalne a 22.12 wizytę u gin, będzie równy msc od ostatniej wizyty. Bardzo chcę zobaczyć dzidzię i się uspokoić, że wszystko ok😉 mam przeczucie, że noszę w brzuszku chłopca. Mąż bardzo chcę mieć syna bo na pokładzie 5 letnia córeczka. Teraz chwila wolnego przed tv, córka śpi (oj jak dobrze, że nauczyła się szybko usypiać😄)

Oj to współczuje. Wiem jak to jest bo wcześniej miałam trądzik później sie ogarnęła buzia ze wyszły tylko z 2-3 syfki reszta plamy po poprzednich, a jeszcze pare dni przed testem jak już doszło do implantacji to wysyp niesamowity pryszcz na pryszczu aż wstyd mi było wyjść rano do teściowej. Teraz dużo środków i trochę sie ogarnęła ale nadal jest gorzej niż przed ciążą. Nic chyba nie zrobimy o ile samo nie przejdzie 🤷‍♀️
A co stosujesz? Mnie trochę kwasy pomogły ale boję się za często, że sobie przypalę tą buzię.

My mamy syna w domu. Mąż jest przekonany, że w brzuchu jest drugi chłopak, mi się zdaje, że dziewczynka, bo czuję się zupełnie inaczej. Nawet rozmawialiśmy, ze będę chciała starać się o trzecie za jakiś czas jak się okaże, że będzie 2chlopakow [emoji86]
Koleżanka tak ma 3 chłopaków :D ale innej się udało przy trzecim na córkę :D Za to kolega ma trzy dziewczyny i chłopaka się doczekali 4 :D

reklama
Narobiliście smaka na mandarynki i wlasnie zjadłam kilogram. Ale były pyszne
Ja już w łóżeczku leżę, dzisiaj się napracowałam i jesteśmy padnięta… a mezulek mi wyskakuje z tekstem „chcesz mandarynek” i podsuwa mi pod nos 😂😂😂 głupie pytania mi zadaje, chociaż powiedziałam sobie ze już na dzisiaj dosyć 😂 ale zjadłam.

Do góry