reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Jeeeee to super, że nie tylko u mnie włosy wyglądają jak pasemka wysmarowane masłem 🤣🤣🤣
hehe żartuję, ale tak na poważnie to:
- zawsze miałam problem z trądzikiem a teraz od ostatniego okresu we wrześniu ani jeden 🤩
- włosy, kiedyś przy pracy fizycznej i dużym zapyleniu myłam włosy średnio co 2-3 dni. Teraz myję codziennie. Własnie umyłam bo jużw dotyku były fuj, a jak mąż wraca z pracy i idziemy spać to już mi raz zwrócił uwagę żebym się nie gniewała ... ale śmierdzą mi wlosy, więc myję je na noc. I jutro popołudniu będą już wyglądały tragicznie ...
Po południu to super wynik. Ja myje wieczorem i juz rano sa do ponownego mycia 😄

reklama
A mnie tak do słodkiego ciągnie, że masakra 🤣 dziś kupowałam białe czekolady na zapas. Jak teraz jem to mi wtedy nie jest niedobrze, chociaż wtedy 🙈

Ja mam mega przeczucie na dziewczynkę tylko zastanawiam się na ile to głowa nie płata psikusa. Chociaż z Krzysiem bardzo chciałam dziewczynkę a miałam przeczucie na chłopca.

Jak się czujecie i jak córeczka?
A czujemy się rewelacyjnie. Covid nie taki straszny, może to zasługa tego, że bglismy szczepieni, ale poza brakiem smaku I węchu (który już po tygodniu nam powoli wraca) to nic się nie dzieje. Mała małpka jest w pełni zdrowa i co najważniejsze- negatywna. Tylko rodzice pozytywni i nieć tak zostanie :D

Dzieki zA troskę ❤

Jeeeee to super, że nie tylko u mnie włosy wyglądają jak pasemka wysmarowane masłem 🤣🤣🤣
hehe żartuję, ale tak na poważnie to:
- zawsze miałam problem z trądzikiem a teraz od ostatniego okresu we wrześniu ani jeden 🤩
- włosy, kiedyś przy pracy fizycznej i dużym zapyleniu myłam włosy średnio co 2-3 dni. Teraz myję codziennie. Własnie umyłam bo jużw dotyku były fuj, a jak mąż wraca z pracy i idziemy spać to już mi raz zwrócił uwagę żebym się nie gniewała ... ale śmierdzą mi wlosy, więc myję je na noc. I jutro popołudniu będą już wyglądały tragicznie ...
To chyba oddałaś mi swój trądzik ;) Nigdy, przenigdy nie miałam trądziku.. a ostatnio rano mąż rzucił do mnie tekstem „cześć nastolatka” Mam buzię tak wysypaną, że wstyd do ludzi. No nigdy nie miałam takich problemów. Nawet w okresie dojrzewania.

To chyba oddałaś mi swój trądzik ;) Nigdy, przenigdy nie miałam trądziku.. a ostatnio rano mąż rzucił do mnie tekstem „cześć nastolatka” Mam buzię tak wysypaną, że wstyd do ludzi. No nigdy nie miałam takich problemów. Nawet w okresie dojrzewania.
Oj to współczuje. Wiem jak to jest bo wcześniej miałam trądzik później sie ogarnęła buzia ze wyszły tylko z 2-3 syfki reszta plamy po poprzednich, a jeszcze pare dni przed testem jak już doszło do implantacji to wysyp niesamowity pryszcz na pryszczu aż wstyd mi było wyjść rano do teściowej. Teraz dużo środków i trochę sie ogarnęła ale nadal jest gorzej niż przed ciążą. Nic chyba nie zrobimy o ile samo nie przejdzie 🤷‍♀️

reklama
Mój niemąż bardzo chce chlopaka, bo to ostatnia szansa, córkę już mamy.
Mi obojętnie, ale przeczuwam córkę i już aż go zapytałam czy jak będzie druga dziewczynka to czy będzie bardzo zły i rozczarowany 😅😅

Do góry