reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ja nadal mam forum pomieszane. Posty z wczoraj wymieszane z dzisiejszymi. Moich porannych w ogóle nie widzę. Wyskakuje mi ten dzwonek, ze dodano nowy post i za każdym razem jest to jeden ten sam post z wczoraj.
Niby przed chwilą forum aktualizowało ale ja mam nadal takie fikuśne błędy
Niby przed chwilą forum aktualizowało ale ja mam nadal takie fikuśne błędy
Andziulka30+
Hejo ja już po wizycie. Nie wiem czy te posty się dodają wg...
Doktorowa nie robiła USG bo miałam we wtorek. Założyła karte ciąży i wysłała na badania krwi i moczu. Zrobiła mi też cytologie. Następna wizyta 14.12 . Chciała żebym przyszła 28 ale jak na moje oko za długi odstęp czasu bo 25 dni więc umówiłam się wcześniej.
Doktorowa nie robiła USG bo miałam we wtorek. Założyła karte ciąży i wysłała na badania krwi i moczu. Zrobiła mi też cytologie. Następna wizyta 14.12 . Chciała żebym przyszła 28 ale jak na moje oko za długi odstęp czasu bo 25 dni więc umówiłam się wcześniej.
Madzia86G
ten ?Hej dziewczyny mam pytanie do tych z Was które są w późniejszych tygodniach, powiedzcie mi z doświadczenia jak to jest w tymi mdłościami. Ja dziś zaczęłam 7 tc, od tygodnia codziennie rano mnie wyszarpie nad toaletą (ale nie wymiotuję) a potem w ciągu dnia jest ok, normalnie idę do pracy. Coś tam mnie ciągnie i kłuje w brzuchu, mam nadzieję że to nie wróży nic złego. Jak to jest, w późniejszych tygodniach objawy się naslają, czy raczej już tak zostanie? Wiem, że to pewnie też kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak to było u Was.
Wer-ka
Mhm czyli nie zaginąłten ?
justyska89
W drugim trymestrze zmniejszają. Ja wtedy czułam że mogę wszystko sprzątałam jak szalona latałam wszędzie góry bym mogła przenosić. Za to w trzecim już była masakra czułam się wielka ciężka spojenie lonowe mnie bolało obracać się na łóżku nie mogłam i zgaga od 35 tc ludzie to masakra jest. A więc 2 trymestr jest sielankaHej dziewczyny mam pytanie do tych z Was które są w późniejszych tygodniach, powiedzcie mi z doświadczenia jak to jest w tymi mdłościami. Ja dziś zaczęłam 7 tc, od tygodnia codziennie rano mnie wyszarpie nad toaletą (ale nie wymiotuję) a potem w ciągu dnia jest ok, normalnie idę do pracy. Coś tam mnie ciągnie i kłuje w brzuchu, mam nadzieję że to nie wróży nic złego. Jak to jest, w późniejszych tygodniach objawy się naslają, czy raczej już tak zostanie? Wiem, że to pewnie też kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak to było u Was.
reklama
O co chodzi z tą Kim Kardashian! Też mi się ostatnio snila, że w aptece mi lek ma wymioty sprzedawałaMnie się dzisiaj śniło, że zjechała się cała rodzina męża i wszyscy byli na mnie źli, że się przypałętałam, że nie pasuję do nich , a jak się dowiedzieli że w ciąży jestem to takie gromy na mnie poleciały , że ja mu życie zniszczę, że na brzuch go chcę złapać, że jestem nikim i marnuję mu całe życie. Teściowa ( o matko święta Kim Kardashian czy jak ona sie nazywa... ) chciała mi zapłacić żebym wyjechała i wyniosła się z dzieckiem z dala od nich i jej syna czyli mojego męża...
obudziłam się o 2 w nocy i tak już nie śpię.