Madzia86G
Fanka BB :)
Mnie przy II wizycie gdy byłam w 8t i było serduszko.kiedy wam gin załozył karte ciąży? ja bylma 6+1 to mówi ze za wczesnie i mam przyjsc za 3 tyg. i wtedy...
Na I wizycie w 6t też mi nie założył jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie przy II wizycie gdy byłam w 8t i było serduszko.kiedy wam gin załozył karte ciąży? ja bylma 6+1 to mówi ze za wczesnie i mam przyjsc za 3 tyg. i wtedy...
Witam w naszym gronie. Gratulacje Wszystkim Wam dziewczyny życzę miłego dniaWitam, od kilku dni śledzę Was na forum i bardzo chciałabym dołączyć. Jestem w 9+1 tyg ciąży. W domu 5 letnia córka, o którą staraliśmy się 6 lat. Termin z USG mam ma 6.07 a z OM koniec czerwca. Ostatnia miesiączka 18.09 ale owulacja była napewno później więc też te rozbieżności. Na ostatniej wizycie 22.11 widziałam już dzidzię i serduszko teraz czekamy na prenatalne. Pozdrawiam Was serdecznie.
Mi założył na drugiej wizycie a pierwszym USG 5+6 kiedy zobaczyliśmy zarodek z bijącym serduszkiem Ilu lekarzy tyle rozwiązań można powiedziećMnie przy II wizycie gdy byłam w 8t i było serduszko.
Na I wizycie w 6t też mi nie założył jeszcze.
Ja za Twoją też ❤ Pęcherzyk 12mm, a Twój? Myślę, że za tydzień już wszystko powinno być pięknie widać, piątek to dobry termin.to u mnie też wczoraj 6+0, ale nie było nawet zoltkowego, też mam spokojnie czekać. Trzymam kciuki za twoja fasolkę. Ja chyba pójdę w piątek za tydzień.
A jak duży masz pęcherzyk ciążowy?
Bakterie w moczu ? Robiłaś badanie? Ja jak wydawało mi się że mam to piłam wodę z cytryną ( chyba dwie cytryny na butelkę 1,5 l) ale z moczu wyszło że wszystko ok. Najlepiej zadzwonić do lekarza.Problem z pęcherzem w ciazy. Czy któraś z mamuś ma taki problem albo miała?
Hej dziewczyny mam pytanie do tych z Was które są w późniejszych tygodniach, powiedzcie mi z doświadczenia jak to jest w tymi mdłościami. Ja dziś zaczęłam 7 tc, od tygodnia codziennie rano mnie wyszarpie nad toaletą (ale nie wymiotuję) a potem w ciągu dnia jest ok, normalnie idę do pracy. Coś tam mnie ciągnie i kłuje w brzuchu, mam nadzieję że to nie wróży nic złego. Jak to jest, w późniejszych tygodniach objawy się naslają, czy raczej już tak zostanie? Wiem, że to pewnie też kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak to było u Was.