reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja nadal mam forum pomieszane. Posty z wczoraj wymieszane z dzisiejszymi. Moich porannych w ogóle nie widzę. Wyskakuje mi ten dzwonek, ze dodano nowy post i za każdym razem jest to jeden ten sam post z wczoraj.
Niby przed chwilą forum aktualizowało ale ja mam nadal takie fikuśne błędy 🤪

Hejo ja już po wizycie. Nie wiem czy te posty się dodają wg...
Doktorowa nie robiła USG bo miałam we wtorek. Założyła karte ciąży i wysłała na badania krwi i moczu. Zrobiła mi też cytologie. Następna wizyta 14.12 . Chciała żebym przyszła 28 ale jak na moje oko za długi odstęp czasu bo 25 dni więc umówiłam się wcześniej. 😄

Hej dziewczyny 🙂 mam pytanie do tych z Was które są w późniejszych tygodniach, powiedzcie mi z doświadczenia jak to jest w tymi mdłościami. Ja dziś zaczęłam 7 tc, od tygodnia codziennie rano mnie wyszarpie nad toaletą (ale nie wymiotuję) a potem w ciągu dnia jest ok, normalnie idę do pracy. Coś tam mnie ciągnie i kłuje w brzuchu, mam nadzieję że to nie wróży nic złego. Jak to jest, w późniejszych tygodniach objawy się naslają, czy raczej już tak zostanie? Wiem, że to pewnie też kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak to było u Was.
ten ?

Hej dziewczyny 🙂 mam pytanie do tych z Was które są w późniejszych tygodniach, powiedzcie mi z doświadczenia jak to jest w tymi mdłościami. Ja dziś zaczęłam 7 tc, od tygodnia codziennie rano mnie wyszarpie nad toaletą (ale nie wymiotuję) a potem w ciągu dnia jest ok, normalnie idę do pracy. Coś tam mnie ciągnie i kłuje w brzuchu, mam nadzieję że to nie wróży nic złego. Jak to jest, w późniejszych tygodniach objawy się naslają, czy raczej już tak zostanie? Wiem, że to pewnie też kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak to było u Was.
W drugim trymestrze zmniejszają. Ja wtedy czułam że mogę wszystko sprzątałam jak szalona latałam wszędzie góry bym mogła przenosić. Za to w trzecim już była masakra czułam się wielka ciężka spojenie lonowe mnie bolało obracać się na łóżku nie mogłam i zgaga od 35 tc ludzie to masakra jest. A więc 2 trymestr jest sielanka :)

reklama
Mnie się dzisiaj śniło, że zjechała się cała rodzina męża i wszyscy byli na mnie źli, że się przypałętałam, że nie pasuję do nich , a jak się dowiedzieli że w ciąży jestem to takie gromy na mnie poleciały , że ja mu życie zniszczę, że na brzuch go chcę złapać, że jestem nikim i marnuję mu całe życie. Teściowa ( o matko święta Kim Kardashian czy jak ona sie nazywa... ) chciała mi zapłacić żebym wyjechała i wyniosła się z dzieckiem z dala od nich i jej syna czyli mojego męża...

obudziłam się o 2 w nocy i tak już nie śpię.
O co chodzi z tą Kim Kardashian! Też mi się ostatnio snila, że w aptece mi lek ma wymioty sprzedawała 🤣🤣

Do góry