reklama
jazz_joanna
Fanka BB :)
Spać !!! Jedyne o czym marzę do godziny 13 a w pracy jak taki narkoleptyk
Majaga
Mój syn też ma na imię Mikołaj [emoji3526]
Tak to prawda, 2 lata różnica wieku. Mikołaj 17.05.2020 i termin na 29.07.2022.[emoji846] Super że jest Nas więcej.
No troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07. Tak mnie dziś od rana muli że szok i jeszcze chyba mnie owialo i ucho boli. Najlepiej to bym do łóżka wrucilam no ale niestety nie ma takiej opcjiAle nas tu dużo z dziećmi z 2020 roku, aż się nie spodziewałam
Ja mam 2 pieski w domu, małego i dużego, zawsze się dużo tulily ale też mam wrażenie jak by ostatnio więcej, szczególnie ten małyJa mam psa ale też wyczuł, że jestem w ciąży i często się przytula
Dreamy
Ooo to będziesz miala dwójkę z lipca ja mam z marca. Oby żadna choroba Ci się nie rozwinęła:/No troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07. Tak mnie dziś od rana muli że szok i jeszcze chyba mnie owialo i ucho boli. Najlepiej to bym do łóżka wrucilam no ale niestety nie ma takiej opcji
Ja zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąć oczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe także wytrzymam ale pożalić się muszę
daariaa9
Mi endo mówiła ze tylko mam brać letrox bez żadnych innych leków, poczekac to minimum pół h od wzięcia żeby wziąć inne lekiJa zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąć oczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe także wytrzymam ale pożalić się muszę
reklama
Mój syn też śpi ze mną (wcześniej chyba już pisałam o tym) i właśnie dziś w nocy dopadła mnie myśl jak karmić noworodka w łóżku jak 5 latek będzie. Ma któraś z Was takie doświadczenie?Moja tez 6 lat i śpi ze mną. Moja siostra zawsze komentuje że niepoważna jestem ze na to pozwalam ale w nosie to mam życie weryfikuje wszystkie ludzkie decyzje