reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Ja przeważnie o 5 wstaję😜 teraz mam popołudniówki więc o 6, bo muszę wyszykować i zaprowadzić synka do szkoły. Powiem wam że czuje się fatalnie! Mam taki katar że dramat.. ja już chce weekend😓
Miłego dnia wam życzę dziewczyny😘

reklama
Ale nas tu dużo z dziećmi z 2020 roku, aż się nie spodziewałam 😄
No troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07😁. Tak mnie dziś od rana muli że szok i jeszcze chyba mnie owialo i ucho boli. Najlepiej to bym do łóżka wrucilam no ale niestety nie ma takiej opcji

No troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07😁. Tak mnie dziś od rana muli że szok i jeszcze chyba mnie owialo i ucho boli. Najlepiej to bym do łóżka wrucilam no ale niestety nie ma takiej opcji
Ooo to będziesz miala dwójkę z lipca :D ja mam z marca. Oby żadna choroba Ci się nie rozwinęła:/

Ja zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąć😭 oczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie 😜 pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe 😜 także wytrzymam ale pożalić się muszę 😉

A teraz powiem wam że u nas w okolicy w szkołach coraz więcej przypadków covid, tylko słyszę ta klasa zdalne, ta zdalne. W przedszkolach też. Ja mam jedną córkę 2011 r, druga 2016. Widziałam że 2016 że tu często ❤️

Ja zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąć😭 oczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie 😜 pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe 😜 także wytrzymam ale pożalić się muszę 😉
Mi endo mówiła ze tylko mam brać letrox bez żadnych innych leków, poczekac to minimum pół h od wzięcia żeby wziąć inne leki

reklama
Moja tez 6 lat i śpi ze mną. Moja siostra zawsze komentuje że niepoważna jestem ze na to pozwalam ale w nosie to mam życie weryfikuje wszystkie ludzkie decyzje
Mój syn też śpi ze mną (wcześniej chyba już pisałam o tym) i właśnie dziś w nocy dopadła mnie myśl jak karmić noworodka w łóżku jak 5 latek będzie. Ma któraś z Was takie doświadczenie?

Do góry