Poważnie? Jesteśmy w tym samym wieku i w podobnej sytuacji byłam, ale miałam wtedy 20 lat i byłam w związku raptem 1,5 roku za chwilę będziesz miała 30 lat i nie rozumiem jak można bać się oznajmić taką nowinę rodzinie. Przecież jesteś dorosła!Cześć dziewczyny. Ja zupełnie z innym tematem. Mam 29 lat, jestem w 8 tyg ciąży. Powoli wiem, że nie da się tego ukrywać. Niestety boję się powiedzieć moim rodzicom, i dziadką o ciąży. Z narzeczonym jesteśmy już bardzo długo. A ja mimo to tak bardzo boję się im to oznajmić. Nie wiem jak zareagują. Ukochana córka. Wnuczka. A tu dziecko... bez ślubu. Do tego mam brata 8 lat. I coś czuję że on też będzie bardzo zazdrosny. Do tej pory rozpieszczany był tylko on.
reklama
Majaga
Fanka BB :)
Witam i gratuluje dwóch kresek [emoji3526] u mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022 [emoji3526]
Witam, chciałabym dołączyć do Waszego grona mam lipcowych. Tydzień temu na teście zobaczyłam dwie kreski. [emoji846] 6 tys ciąży, byłam już u lekarza, czekam na wyniki, kolejna wizyta w piątek, termin ostatnie dni lipca. W domu już 1,5 roczniak z maja 2020.
Jak ja wam zazdroszczę takiej różnicy wieku między dziećmi. U mnie będzie 9 lat, to przepaść ale dopiero od zeszłego roku zaczęłam pragnąć 2 dziecka. Wcześniej jakoś niebardzo.Witam i gratuluje dwóch kresek [emoji3526] u mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022 [emoji3526]
Aaagaa
I ja i ja, mam córkę 1,5 roku, kwiecień 2020Witam i gratuluje dwóch kreseku mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022
Więc jedziemy na tym samym wozku. Lena 18.04.2020 I kropek z terminem na 10.07.2022Witam, chciałabym dołączyć do Waszego grona mam lipcowych. Tydzień temu na teście zobaczyłam dwie kreski. 6 tys ciąży, byłam już u lekarza, czekam na wyniki, kolejna wizyta w piątek, termin ostatnie dni lipca. W domu już 1,5 roczniak z maja 2020.
HappyBabyMama
Ja chciałam mała różnice wieku między dziećmi. Będzie 5,5 roku Ale najwazniejse żeby się doczekał na to rodzeństwo nawet z taka różnica.
U mnie ponad 13 różnicy…Jak ja wam zazdroszczę takiej różnicy wieku między dziećmi. U mnie będzie 9 lat, to przepaść ale dopiero od zeszłego roku zaczęłam pragnąć 2 dziecka. Wcześniej jakoś niebardzo.
Śmieje się ze syn będzie siostrę/brata na podryw zabierał
Ja z doswiadczenia mogę powiedzieć żeby nie czytac i się na nic nie nastawiacDziewczyny mam pytanie polecacie jakąś książkę na temat macierzyństwa, dziecka itd ? Coś godnego polecenia ? Spodziewamy się pierwszego dziecka, więc póki jest czas chcielibyśmy zasięgnąć jakiej fajnej lektury
Potem coś nie idzie książkowo i ma się wyrzuty sumienia i myśli ze człowiek sobie nie radzi…
reklama