reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Cześć dziewczyny. Ja zupełnie z innym tematem. Mam 29 lat, jestem w 8 tyg ciąży. Powoli wiem, że nie da się tego ukrywać. Niestety boję się powiedzieć moim rodzicom, i dziadką o ciąży. Z narzeczonym jesteśmy już bardzo długo. A ja mimo to tak bardzo boję się im to oznajmić. Nie wiem jak zareagują. Ukochana córka. Wnuczka. A tu dziecko... bez ślubu. Do tego mam brata 8 lat. I coś czuję że on też będzie bardzo zazdrosny. Do tej pory rozpieszczany był tylko on.
Poważnie? Jesteśmy w tym samym wieku i w podobnej sytuacji byłam, ale miałam wtedy 20 lat i byłam w związku raptem 1,5 roku 🙈 za chwilę będziesz miała 30 lat i nie rozumiem jak można bać się oznajmić taką nowinę rodzinie. Przecież jesteś dorosła!

reklama
Witam i gratuluje dwóch kresek [emoji3526] u mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022 [emoji3526]
Witam, chciałabym dołączyć do Waszego grona mam lipcowych. Tydzień temu na teście zobaczyłam dwie kreski. [emoji846] 6 tys ciąży, byłam już u lekarza, czekam na wyniki, kolejna wizyta w piątek, termin ostatnie dni lipca. W domu już 1,5 roczniak z maja 2020.

Witam i gratuluje dwóch kresek [emoji3526] u mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022 [emoji3526]
Jak ja wam zazdroszczę takiej różnicy wieku między dziećmi. U mnie będzie 9 lat, to przepaść 🤦‍♀️ ale dopiero od zeszłego roku zaczęłam pragnąć 2 dziecka. Wcześniej jakoś niebardzo.

Witam i gratuluje dwóch kresek
emoji3526.png
u mnie podobny zestaw - w domh syn z konca kwietnia 2020 i aktualnej termin wg USG na 26.07.2022
emoji3526.png
I ja i ja, mam córkę 1,5 roku, kwiecień 2020
Witam, chciałabym dołączyć do Waszego grona mam lipcowych. Tydzień temu na teście zobaczyłam dwie kreski. 🙂 6 tys ciąży, byłam już u lekarza, czekam na wyniki, kolejna wizyta w piątek, termin ostatnie dni lipca. W domu już 1,5 roczniak z maja 2020.
Więc jedziemy na tym samym wozku. Lena 18.04.2020 I kropek z terminem na 10.07.2022 :)

Dziewczyny mam pytanie polecacie jakąś książkę na temat macierzyństwa, dziecka itd ? Coś godnego polecenia ? Spodziewamy się pierwszego dziecka, więc póki jest czas chcielibyśmy zasięgnąć jakiej fajnej lektury :)

Dziewczyny przyplatała mi sie jakas infekcja :( intymna. Piecze w cholere nie boli pecherz ewidentnie tam cos. Moja lekarka chora mam w domu gynoxin optima ale na ulotce napisane ze po konsultacji z lekarzem a ja zaraz ocipieje :(

Dziewczyny mam pytanie polecacie jakąś książkę na temat macierzyństwa, dziecka itd ? Coś godnego polecenia ? Spodziewamy się pierwszego dziecka, więc póki jest czas chcielibyśmy zasięgnąć jakiej fajnej lektury :)
Ja z doswiadczenia mogę powiedzieć żeby nie czytac i się na nic nie nastawiac :)

Potem coś nie idzie książkowo i ma się wyrzuty sumienia i myśli ze człowiek sobie nie radzi…

reklama
Dziewczyny i jak? Zna się któraś na tych wynikach toksoplazmozy? Glukoza na szczęście ok

Załączniki

• Screenshot_20211130_214722_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211130_214722_com.android.chrome.jpg
    114,2 KB · Wyświetleń: 67
  • Screenshot_20211130_214751_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211130_214751_com.android.chrome.jpg
    114 KB · Wyświetleń: 80
Do góry