Aaagaa
Fanka BB :)
To js czekam z wami, u mnie 15:30 + pewnie z 20 minut opóźnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To js czekam z wami, u mnie 15:30 + pewnie z 20 minut opóźnienia
Mi się marzy córeczka, bo dla dziewczynek jest tyle pięknych ubranek, te sukieneczki, opaseczki, spineczki...Mój mąż też chciał od zawsze syna. No i mamy syna. Teraz chce drugiego [emoji86] mi się marzy córka, chociaż patrząc praktycznie dla chłopca wszystko mamy po starszym synku
My z mężem mamy wrażenie, że raczej dziewczynka... Włosy mi wypadają jak dzikie (w poprzedniej ciąży wyglądałam jak po urlopie), wyglądam jak trup no masakrancja ale ważne, żeby było zdrowe i poczekało do lipcaJa bym chciała dziewczynkę ale coś czuje ze będzie chłopak
No ja tez wtedy tylko usg. Ale serio ciul tam z wizytą najważniejsze jest usg i zobaczyć maluszkaJs mam USG 30.11 i też będę się stresować. W tedy powinno być serduszko.
Ja na 12.40 to najszybciej z nasCzekamy razem ja mam o 16.00 wizytę a Ty?
Oj niewiem niewiem ja w poprzedniej ciąży z córką to kwitnelam wiec chyba jestem wyjątkiem jakimś ze córka odbiera urok. Fakt czułam się wtedy jak g.... Ale wyglądałam pięknie heh. Teraz patrząc na stan mojej skóry to samo jest skóra promienieje a czuje się okropnieMy z mężem mamy wrażenie, że raczej dziewczynka... Włosy mi wypadają jak dzikie (w poprzedniej ciąży wyglądałam jak po urlopie), wyglądam jak trup no masakrancja ale ważne, żeby było zdrowe i poczekało do lipca