reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
To Twoja pierwsza ciąża? Czy jesteś po przejściach? Ja swoją pierwsza zdiagnozowałam u ginekologa w 11 tygodniu, a druga w 14 i tym samym na pierwszej wizycie wiedziałam już ze synek będzie 😂😅 ale teraz bym poprostu psychicznie nie wyrobiła. 3 lata się staraliśmy prawie, w lutym tego roku biochemiczna i mam nadzieje ze teraz się udało i będzie ok, jednak psychika już inaczej reaguje…
Pierwsza i dlatego tak panikuje mimo iż mam 34,5 lat ;)

Ja po wizycie, wszystko okej serduszko bije 🥰

Jest piekne bijace serducho 💙 i ladny 0.88mm zarodeczek.
Doktor chce sie upewnic ze rosnie zdrowo i nastepna wizyta 1.12 (7+6).

Uffffffff 💆‍♀️

Wróciłam!!! Poślizg prawie 2h. Ale warto było czekać. Wg usg 6+0 (wg om 6+6),
jest zarodek i ❤
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta za 3 tygodnie jeśli nic się nie będzie działo.
Niewiem czy pamiętacie ale byłam równo tydzień temu i był sam pusty pęcherzyk. A dzisiaj już wszystko😍
2 grudnia muszę iść do mojego gina na nfz odebrać wyniki badań, ale zostaję przy tym prywatnym. Niestety zdjęcia nie dostałam, ale przy następnej wizycie wezmę napewno🙂

To ja też się pochwalę moim szczęściem z wczorajszej wizyty ☺️
Ciesze się dziewczyny ze wróciliście wszystkie z dobrymi wieściami:)

Ja przestaje wyrabiać na zakrętach:/ co dzień powrót do domu przed 20, a wychodze do pracy po 6…
Zastanawiam się czy nie wziąć tydzień zwolnienia i trochę zwolnić…

reklama
Cześć dziewczyny dołączam, ja jestem pograniczu prawdopodobnie porodu na lipiec/sierpien. Wczoraj dwa mega pozytywne testy. Dziś idę na betę. Moja pierwsza ciąża. 15 cykl starań
Hej, gratulacje. Mi z om wychodzi 22 lipiec ale mam słoniowe ciąże wiec nastawiam się na sierpień 😂 ale kto wie, kto wie…

Do góry