Dziewczyny trzymamy mocno kciuki
25.11 - @lisio, @izabela.keska@vp.pl, @Mamusia_2022 , @K27iM37, @A może by...
25.11 - @lisio, @izabela.keska@vp.pl, @Mamusia_2022 , @K27iM37, @A może by...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza i dlatego tak panikuje mimo iż mam 34,5 latTo Twoja pierwsza ciąża? Czy jesteś po przejściach? Ja swoją pierwsza zdiagnozowałam u ginekologa w 11 tygodniu, a druga w 14 i tym samym na pierwszej wizycie wiedziałam już ze synek będzie ale teraz bym poprostu psychicznie nie wyrobiła. 3 lata się staraliśmy prawie, w lutym tego roku biochemiczna i mam nadzieje ze teraz się udało i będzie ok, jednak psychika już inaczej reaguje…
Ja miałam tez fit kolacje fryty, gyros, suróweczka i maslankaJuż o tym nie myślę... przed chwilą zamówiłam o 19:20 powinien dotrzeć fit kolacja
My tez jak wszystko dobrze pójdzie to rodzinie w wigilie powiemy a mamie po wizycie u ginamy chyba poczekamy do świąt w wigilię powiemy o ile nic nie będzie jeszcze widać ostatnio mi szwagierka wypaliła, ze juz chyba cos u mnie widać... popukalam sie tylko w glowe
Tez mam wizytę 30Czekamy razem ja mam o 16.00 wizytę a Ty?
Ja 12:15 jeszcze szybciej heheJa na 12.40 to najszybciej z nas
Ja po wizycie, wszystko okej serduszko bije
Jest piekne bijace serducho i ladny 0.88mm zarodeczek.
Doktor chce sie upewnic ze rosnie zdrowo i nastepna wizyta 1.12 (7+6).
Uffffffff
Wróciłam!!! Poślizg prawie 2h. Ale warto było czekać. Wg usg 6+0 (wg om 6+6),
jest zarodek i ❤
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta za 3 tygodnie jeśli nic się nie będzie działo.
Niewiem czy pamiętacie ale byłam równo tydzień temu i był sam pusty pęcherzyk. A dzisiaj już wszystko
2 grudnia muszę iść do mojego gina na nfz odebrać wyniki badań, ale zostaję przy tym prywatnym. Niestety zdjęcia nie dostałam, ale przy następnej wizycie wezmę napewno
Ciesze się dziewczyny ze wróciliście wszystkie z dobrymi wieściamiTo ja też się pochwalę moim szczęściem z wczorajszej wizyty
Hej, gratulacje. Mi z om wychodzi 22 lipiec ale mam słoniowe ciąże wiec nastawiam się na sierpień ale kto wie, kto wie…Cześć dziewczyny dołączam, ja jestem pograniczu prawdopodobnie porodu na lipiec/sierpien. Wczoraj dwa mega pozytywne testy. Dziś idę na betę. Moja pierwsza ciąża. 15 cykl starań