reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

U mnie dzisiaj pierś grillowana ze szpinakiem i mozzarella z kasza gryczana. Ja niestety tez mam problem z dodatkowymi kg. Ale od soboty moje smaki się zmieniły. Mam ochotę tylko na zdrowe rzeczy i w ogóle na słodkie. Nawet kawka bez słodyczy smakuje. Miałam tak z córcia w pierwszej ciąży ale wtedy przechodziło tylko jakblko, woda i kubus 😅 po miesiącu -8kg było. Mam nadzieje na druga córcię 😍 bo z synem zorientowałam się dopiero jak odrzuciło mnie od kawy i jak zwymiotowałam zaraz po zjedzonej z apetytem mandarynce.
Ja dzisiaj placki ala ziemniaczane bo z cukinii i marchewki (oczywiście maki pełnoziarnistej) do tego kopytka podsmażone na patelni 🤷‍♀️🤰🥰😂🤦‍♀️

reklama
reklama
Cześć dziewczyny! Przeczytałam wszystkie 352 strony i miałam dołączyć do Was 1.12, ale potrzebuję takiego codziennego wsparcia! Mam na imię Karolina, mam 36 lat i obecnie jestem w 3 ciąży, ale mamą nie jestem. Oba poronienia to poronienia zatrzymane na przełomie 6/7/8 tydzień. Ostatnie w lipcu. Ta ciąża jest dużym zaskoczeniem, ponieważ czekaliśmy z mężem na wyniki kariotypów.
Ostatnia miesiączka 20.10 z aplikacji termin wychodzi 26 lipca.
Pierwsza beta: 15.11 - 123 (dzień przed spodziewaną@)
Druga beta 17.11 - 215 / progesteron 40
I tu była moja pierwsza wizyta u lekarza po leki - biorę encorton/neoparin/cyclogest/euthyrox
Na usg nic nie było widać, ale był to pierwszy dzień po @.
Trzecia beta 19.11 - 505
Czwarta 22.11 - 1658 / progesteron 40
I więcej nie robię:) wizytę mam 01.12 będzie wtedy 6t1d. Z objawów mam lekkie młodości, ociężałość piersi, wrażliwość na zapachy:) ale czuje się zupełnie inaczej niż w 2 poprzednich nieudanych ciążach. Mam nadzieję, że uda mi się z Wami zostać do końca❤️

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry