Odpusc sobie po co się kłuć i stresować podwójnie - najpierw wynikami, później wizytą.Cześć dziewczyny miłego popołudnia dla Was Ja dzisiaj miałam zalatany dzień, a po 15 standardowo poszłam w kimę i obudziłam się niedawno Biję się z myślami czy zbadać jeszcze raz betę, bliżej wizyty u gina Wiem, że to trochę taki masochizm, ale jeśli będę wiedziała, że beta jest wysoka i ładnie przyrasta to na samej wizycie będę spokojniejsza.
reklama
StKarolina
Fanka BB :)
Myślicie że coś nie tak że mi tak gin powiedział. ? Wg aplikacji mam 7+0 i termin 11 lipca..No tak, u mnie różnie pokazuje. Czasami na 10 czasami na 11.. dalej to mniejsza różnica niż w przypadku 6+4 na 9 lipca
Daj sobie spokój z betą, po pierwsze wcale Cię to nie uspokoi, a po drugie wcale nie jest ona takim wyznacznikiem prawidłowo rozwijającej się ciążyCześć dziewczyny miłego popołudnia dla Was Ja dzisiaj miałam zalatany dzień, a po 15 standardowo poszłam w kimę i obudziłam się niedawno Biję się z myślami czy zbadać jeszcze raz betę, bliżej wizyty u gina Wiem, że to trochę taki masochizm, ale jeśli będę wiedziała, że beta jest wysoka i ładnie przyrasta to na samej wizycie będę spokojniejsza.
Andziulka30+
Jezu dziewczyny ja dziś umieram. Nie wiedziałam że mdłości to taki dramat. Raz wymiotowałam a pół dnia mi niedobrze. Jakaś zgaga odbijanie... Masakra
Nieee, w żadnym wypadku nie przyszło mi to do głowy. Pewnie albo jakoś inaczej policzył, albo uwzględniał długość cyklu czy coś tam jeszcze. Jakby miało być coś nie tak to wierzę, że by Ci powiedział lekarz. Jak widać każda aplikacja nawet inaczej liczy. Dodatkowo jedna podaje, że 6+1 to już 7 tc a inna że 6+1 to 6 tydzień i bądź mądryMyślicie że coś nie tak że mi tak gin powiedział. ? Wg aplikacji mam 7+0 i termin 11 lipca..
wikoosia
Hej dziewczyny ja już po wizycie :-) Melduje że wszystko ok zarodek i serce uwidocznione ale wiadomo nic więcej sie nie dowiedziałam bo „za wcześnie” . Według lekarza 6+1 a według mojej apki 6+5 no ale moze jeszcze nadrobi kolejna wizyta 1 grudnia trzymam za Was kciuki
marta021993
dlatego ja się jeszcze nie zapisalam na lipcowki na fbDziewczyny ja już jestem na dziś mega zmenczona, jeszcze chwilę i będę kładą się do łóżka dzieciaki już ogarnięte, trochę jeszcze pooglądam tv i spać. Powiem wam ze mnie korci żeby zrobić betę ale poczekam do piątku by, nie świrować, i tak już mam stresa bo jestem na fb na pewnej grupie a tam tylko ze co 2 osoba poroniła aż mam ochotę nie wchodzić wogole na żadnego fb żadne forum, spokojnej nocy
Moje dziecko już śpi, ja musze znowu zjesc bulke z pasztetowa i ogórkiem kiszonym, bo mam taką ochote ide pod prysznic i lecę spać
Ewelina-elf
Hej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
reklama
Dreamy
Ja mam dziś 7+1 i termin na 10 lipca według jednego. 29 zobaczę co powie drugi.Myślicie że coś nie tak że mi tak gin powiedział. ? Wg aplikacji mam 7+0 i termin 11 lipca..