reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Pieknych widokow na dzisiejszych wizytach dziewczyny. Jesli juz czas to mocnych I glosnych 💙

Reszcie lagodnych objawow i frajdy z bycia w ciazy.
Milego dnia lipcoweczki kochane.

Ja jestem już po wizycie. Nic nie było widać ponieważ było za wcześnie . Idę 29 w poniedziałek z duszą na ramieniu mam nadzieję że wszystko jest dobrze. Ponieważ ciaza zaczęła się od problemów z pęcherzem bakterie w moczu e coli i enterococus focalis i był antybiotyk amotaks. Do tego pęcherz strasznie bolał. Teraz powtórka badań i czekam z niecierpliwością i strachem w oczach 😔

reklama
Ja jestem już po wizycie. Nic nie było widać ponieważ było za wcześnie . Idę 29 w poniedziałek z duszą na ramieniu mam nadzieję że wszystko jest dobrze. Ponieważ ciaza zaczęła się od problemów z pęcherzem bakterie w moczu e coli i enterococus focalis i był antybiotyk amotaks. Do tego pęcherz strasznie bolał. Teraz powtórka badań i czekam z niecierpliwością i strachem w oczach 😔
A który tydzień u Ciebie?

Do góry