jazz_joanna
Fanka BB :)
Dużo zdrówka! Trzymajcie sięHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo zdrówka! Trzymajcie sięHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Konflikt powstaje kiedy to kobieta ma ujemna grupę krwi prawda?Ja A- a mąż O+, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga córka moja krew to bez zastrzyku, w tamty roku poronienie i też zastrzyk
No tak, u mnie różnie pokazuje. Czasami na 10 czasami na 11.. dalej to mniejsza różnica niż w przypadku 6+4 na 9 lipcaJa jutro zaczynam 7 tydzień według @. I termin na 12 lipiec
Nie chce Ci mówić, żebyś to przemyślała, ale w pierwszej ciąży po takich zapasach to miqlam +26kg
Nie jest powiedziane ze konflikt ale to jest zestawienie konfliktowe i trzeba w ciąży badać combsa czy jakiś tak 3 czy 4 razy, po porodzie dzidzi ma badana krew i wrezie + dostaje się zastrzyk, w pierwszej ciąży konflikt raczej nie występujeKonflikt powstaje kiedy to kobieta ma ujemna grupę krwi prawda?
Hehe nooo powiem Ci, ze jestem już po pół czekolady i 4 cukierkach i mam dość także chyba nie będzie tak źle a chodziło za mną coś słodkiego od wczoraj normalnie i musiałam coś kupić, a wszystkie slodkosci w sklepie mówiły ‚kup Mnie!’Nie chce Ci mówić, żebyś to przemyślała, ale w pierwszej ciąży po takich zapasach to miqlam +26kg
Cześć dziewczyny miłego popołudnia dla Was [emoji16] Ja dzisiaj miałam zalatany dzień, a po 15 standardowo poszłam w kimę i obudziłam się niedawno [emoji42][emoji28] Biję się z myślami czy zbadać jeszcze raz betę, bliżej wizyty u gina [emoji848]Wiem, że to trochę taki masochizm, ale jeśli będę wiedziała, że beta jest wysoka i ładnie przyrasta to na samej wizycie będę spokojniejsza.
G@wno prawda, i tak będziesz się stresowaćCześć dziewczyny miłego popołudnia dla Was Ja dzisiaj miałam zalatany dzień, a po 15 standardowo poszłam w kimę i obudziłam się niedawno Biję się z myślami czy zbadać jeszcze raz betę, bliżej wizyty u gina Wiem, że to trochę taki masochizm, ale jeśli będę wiedziała, że beta jest wysoka i ładnie przyrasta to na samej wizycie będę spokojniejsza.