StKarolina
Fanka BB :)
Ja tak samo. [emoji44] Po 20 kolejny dzień z rzędu już spałam..Boże drogi dziewczyny ci wy spać nie umiecie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ja od 19:30 w łóżku już byłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo. [emoji44] Po 20 kolejny dzień z rzędu już spałam..Boże drogi dziewczyny ci wy spać nie umiecie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ja od 19:30 w łóżku już byłam.
To moze synu bedzieDziewczyny ja 87 i 2 córki 10 i 5 lat także też podobnie. Też czekam do następnej wizyty 3 grudnia albo do prenatalnch żeby im powiedzieć
Ja kazdego wieczora o 20 juz wyrko. Tylko raz padam od razu a niekiedy bezssenosc.Ja tak samo. [emoji44] Po 20 kolejny dzień z rzędu już spałam..
Nie tak prędko, bo ja 80‘82 chetnie zgarne tytu seniorki grupy, ale na doswiadczenie z mojej strony nie liczcie bo to moje pierwsze
Ja bym chciała zrobić nifty. Ale skonsultuje to z lekarzem, klinika robi test sanco.Dzień dobry, dziewczyny, a czy robicie może badania typu nifty czy panorama? Ciągle się biję z myślami. Na decyzję co raz mniej czasu.
Raczej na córkę nastawiona jestemTo moze synu bedzie