Merlot
Fanka BB :)
no to konwent seniorek robimyNie tak prędko, bo ja 80
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to konwent seniorek robimyNie tak prędko, bo ja 80
ja bede nifty robicDzień dobry, dziewczyny, a czy robicie może badania typu nifty czy panorama? Ciągle się biję z myślami. Na decyzję co raz mniej czasu.
Ja myslalam o nifty, pytałam wczoraj gin i on mówił że jak przy prenetalnych wyjdzie coś nie jasno żeby wtedy.Dzień dobry, dziewczyny, a czy robicie może badania typu nifty czy panorama? Ciągle się biję z myślami. Na decyzję co raz mniej czasu.
W 12 tyg? Jaki pakiet ten podstawowy?ja bede nifty robic
Będę robić nifty. Uważam, że trzeba korzystać z możliwości, które daje medycyna. Ale o konkretach porozmawiam z lekarzem na wizycie za 2 tygodnie. Wtedy poznam więcej szczegółów.Dzień dobry, dziewczyny, a czy robicie może badania typu nifty czy panorama? Ciągle się biję z myślami. Na decyzję co raz mniej czasu.
Też się nad tym zastanawiałam, dlaczego piszesz że na decyzję co raz mniej czasu ? W którym tc się robi badanie nifty?Dzień dobry, dziewczyny, a czy robicie może badania typu nifty czy panorama? Ciągle się biję z myślami. Na decyzję co raz mniej czasu.
Wiem że już w 10 robią ale zwykle jak prenatalneTeż się nad tym zastanawiałam, dlaczego piszesz że na decyzję co raz mniej czasu ? W którym tc się robi badanie nifty?
to mam wciaz do omowienia z lekarka na pierwszej wizycie za 1,5 tygodnia. Jestem w NL wiec tu to moze troche inaczej wygladac ale wiem ze sa dostepne i chce zrobic. Tak jak @aine uwazam ze warto korzystac z dostepnych opcji. Mam znajomych, pieknych i mlodych, ktorzy prenatalnych nie zrobili bo niby ryzyko a 2 miesiace pozniej ich swiat sie doslownie zawalil.W 12 tyg? Jaki pakiet ten podstawowy?
Można od 10 tc do 20 ale dla mnie jak robić to jak najwcześniej czyli przed tym 12 tc.Też się nad tym zastanawiałam, dlaczego piszesz że na decyzję co raz mniej czasu ? W którym tc się robi badanie nifty?