reklama
Ironko zastrzyki przeciwzakrzepowe. Neoparin.@Maartaa57 jeśli to nie tajemjica to na co bierzesz zastrzyki?
Ja wlasnie w środę muszę skonsultować z lekarką czy będę musiała brać heparynę, bo w badaniach na trombofilię wyszedł mu jieprawidłowy gen PAI 1 i mam obumarcia za sobą. Poza tym mam też wysoki cukier nacczo. Ostatnio prawie 99 i w ostatnich ciążach miałam zdiagnozowaną cukrzycę ciążową. Także mam trochę spraw do omówienia.
Mam jeszcze jeden dylemat. Beta hcg wynosila u mnie w czwartek 605.
Na skierowaniu lekarz wypisal mi jeszcze Hcg wolna podjednostke. Nie wiem dlaczego ale dla swietego spokoju zrobilam. Wynik wyszedl mi <2. A norma dla kobiet POZA ciaza jest dokladnie taki sam czyli <2. Czy mam się czym martwic? Bzikuje juz
Kolorowa83!
Fanka BB :)
No faktycznie Może kiedyś uda się na wspólny spacer wybraćUrsynów, więc rzut beretem
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kolorowa83!
Najgorsze to wstawanie.. zazdraszczam braku ochoty na słodycze ja bym mogła jeść non stop ale przed ciąza było to samoJa ogólnie kocham słodycze, a teraz nie mam na nie kompletnie ochoty, za to herbatę z cytryna, super kwaśna pije jak szalona Odbija mi się po jedzeniu dużo, nie lubię tego i nigdy tak nie miałam Plus nigdy w nocy do toalety nie wstawalam, a teraz muszę. Także na razie zmiany nie są za duże
natka29
ja miałam badane samo hcg (chyba bo mieszkam za granica I pewna nie jestem). Mialam normalne wartości ale nie wiem jak to się ma do bety. Pani Doktor nie kazała mi 3 raz powtarzać, mowila ze wzrost jest ok.Ironko zastrzyki przeciwzakrzepowe. Neoparin.
Mam jeszcze jeden dylemat. Beta hcg wynosila u mnie w czwartek 605.
Na skierowaniu lekarz wypisal mi jeszcze Hcg wolna podjednostke. Nie wiem dlaczego ale dla swietego spokoju zrobilam. Wynik wyszedl mi <2. A norma dla kobiet POZA ciaza jest dokladnie taki sam czyli <2. Czy mam się czym martwic? Bzikuje juz
Załączniki
Madzia86G
'' Maartaa57 '' no ale skoro Beta miałaś 605 ? Też bym chyba zaczęła wariować , ale jednak wolałabym żeby lekarz powiedział mi co i jak.
Madzia86G
Na razie prawie nic. Ból podbrzusza zelżał i z ciągłego zrobił się taki przerywany. Zaboli i przestaje. Wczoraj zauważyłam że jedne perfumy przestały na mnie działać. Nie czuję ich. Co do smaku to raczej wszystko gra. Jedynie kiszone ogórki jak wczoraj jednego spróbowałam to był ok ( a nie znoszę ) .Macie jakieś objawy? Czujecie, że coś się dzieje?
Mi się smak zepsuł sosy wywołują u mnie mdłości, wszystko co słodkie jest dużo za słodkie i ogólnie słabo mi jedzenie wchodzi. Szybko dostaje tez zadyszki, nawet od mówienia
Co jest inne ? Zdecydowanie większa częstotliwość ... gazów ...
I przestały mi się w końcu śnić te wszystkie za przeproszeniem pierdoły .
Aine_
Aktywna w BB
Ja, podobnie jak kilka z Was, mam dwóch lekarzy - jedną z pakietu pzu (wizyta zaplanowana na najbliższy czwartek), drugiego prywatnie (dyrektor dość dużej kliniki, robi badania prenatalne - wizyta zaplanowana na 12.11). Jestem z Wrocławia.
Dolegliwości dotkliwych nie mam, prócz wstawiania na siku w nocy, o czym wcześniej mowy nie było, i uczucia "pełności" w podbrzuszu. Nie ciągnie mnie do słodkości, które uwielbiałam, a bardziej do... mięsa... Niestety. Nie umiem nad tym zapanować. Do tego stopnia, że jem chipsy o smaku żeberek, czy kebaba...
Dolegliwości dotkliwych nie mam, prócz wstawiania na siku w nocy, o czym wcześniej mowy nie było, i uczucia "pełności" w podbrzuszu. Nie ciągnie mnie do słodkości, które uwielbiałam, a bardziej do... mięsa... Niestety. Nie umiem nad tym zapanować. Do tego stopnia, że jem chipsy o smaku żeberek, czy kebaba...
reklama
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora: