reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny,

Dołączam do Was :D
Ostatnia @ 2.10
Beta w załączniku
Powiem Wam ze mam mega stresa 🥶 umówiłam się za 1,5tyg do gine myslicie, że nie za wcześnie? Z drugiej strony jak na wytrzymam do tego czasu 🤦🏽‍♀️
z tego co wiem to pecherzyk można zobaczyć przy becie około 1500 ( jakos 5 tydzien)

Wiecie może czy jutro jakieś punkty pobrań w ogóle będą otwarte? Mam 40+minut drogi do Poznania i jestem zdesperowana :p
We Wszystkich Świętych ? Coś wątpię. Musiałabyś na interecie poszukać punktu i zadzwonić .
z tego co wiem to pecherzyk można zobaczyć przy becie około 1500 ( jakos 5 tydzien)
Moja pielęgniarka powiedziała że czasami już od 1000 widać więc to chyba zależy od kobiety.

Hej dziewczyny,
Chętnie do Was nieśmiało dołączę. Jestem mama dwójeczki, a wygląda na to, że na świat szykuje się nasze trzecie maleństwo. Dziś mam termin @, zrobiłam juz ze cztery testy ciążowe w odstępach, na każdym kolejnym kreseczka coraz wyraźniejsza. Jestem jeszcze w szoku bo udało się w pierwszym cyklu, a mam 36 lat. Nastawiałam się na co najmniej pół roku starań. Wizytę mam 10.11, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, w końcu już starsza Pani jestem ;)

Witam i ja się nieśmiało. Ostatnia @ 27.10, test robiłam w środę i odrazu 2 grube krechy, kolejny w czwartek i to samo. Na stanie mam 2 córeczki (10 i 5 lat), w tamtym roku było poronienie zatrzymane w 10 tc. Lata już swoje bo 34 lata, dziewczyny miałam w 1 cylku starań teraz 3 cykl. Jutro jadę na badania. Do ginekologa będę chciała za ok 2 tyg. Chodzę prywatnie i terminy odległe ale w przypadku ciąży dr zaraz przyjmuje. Niestety leczę się też na tarczycę, niedoczynność i hashimoto, wizyta u endo w piątek. Boję się ale jednocześnie jakoś tak spokój czuje. Przy córkach brzuch okresowo bolał mnie 3 pierwsze miesiące. Teraz tylko raz za czas, albo kłuję. Piersi tkliwe i większe, ale zawroty głowy i lekkie mdłości od wczoraj. A najbardziej nietypowy objaw to mega kichanie od ok tyg. Kicha mnie co chwilę a kataru brak.

Też ciągle kicham 😅. Mam wrażenie, że ostatnio coraz więcej osób decyduje się na trzecie dzieciątko 🙂. Mam koleżankę, ktorej w drugiej ciąży trafiły się bliźniaki i ona powtarza, że ten co się świadomie na trzecie decyduje jest chyba szalony. Może ziarnko prawdy w tym jest 🤪.

Też ciągle kicham 😅. Mam wrażenie, że ostatnio coraz więcej osób decyduje się na trzecie dzieciątko 🙂. Mam koleżankę, ktorej w drugiej ciąży trafiły się bliźniaki i ona powtarza, że ten co się świadomie na trzecie decyduje jest chyba szalony. Może ziarnko prawdy w tym jest 🤪.
Justyna a dzieci masz w jakim wieku? Moje bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo.

reklama
Justyna a dzieci masz w jakim wieku? Moje bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo.
Mam córcie 10 lat i synka 7 lat. A Twoje córeczki w jakim sa wieku? Zawsze marzyłam o trojeczce, ale dopiero teraz będziemy mieć warunki no i Pan mąż chyba dlatego też się zdecydował, wcześniej był przeciwny. Martwi mnie ta duża różnica wieku, ale plus taki, że starsze są już samodzielne.

Do góry