reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny,

Dołączam do Was :D
Ostatnia @ 2.10
Beta w załączniku
Powiem Wam ze mam mega stresa 🥶 umówiłam się za 1,5tyg do gine myslicie, że nie za wcześnie? Z drugiej strony jak na wytrzymam do tego czasu 🤦🏽‍♀️
z tego co wiem to pecherzyk można zobaczyć przy becie około 1500 ( jakos 5 tydzien)

Wiecie może czy jutro jakieś punkty pobrań w ogóle będą otwarte? Mam 40+minut drogi do Poznania i jestem zdesperowana :p
We Wszystkich Świętych ? Coś wątpię. Musiałabyś na interecie poszukać punktu i zadzwonić .
z tego co wiem to pecherzyk można zobaczyć przy becie około 1500 ( jakos 5 tydzien)
Moja pielęgniarka powiedziała że czasami już od 1000 widać więc to chyba zależy od kobiety.

Hej dziewczyny,
Chętnie do Was nieśmiało dołączę. Jestem mama dwójeczki, a wygląda na to, że na świat szykuje się nasze trzecie maleństwo. Dziś mam termin @, zrobiłam juz ze cztery testy ciążowe w odstępach, na każdym kolejnym kreseczka coraz wyraźniejsza. Jestem jeszcze w szoku bo udało się w pierwszym cyklu, a mam 36 lat. Nastawiałam się na co najmniej pół roku starań. Wizytę mam 10.11, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, w końcu już starsza Pani jestem ;)

Witam i ja się nieśmiało. Ostatnia @ 27.10, test robiłam w środę i odrazu 2 grube krechy, kolejny w czwartek i to samo. Na stanie mam 2 córeczki (10 i 5 lat), w tamtym roku było poronienie zatrzymane w 10 tc. Lata już swoje bo 34 lata, dziewczyny miałam w 1 cylku starań teraz 3 cykl. Jutro jadę na badania. Do ginekologa będę chciała za ok 2 tyg. Chodzę prywatnie i terminy odległe ale w przypadku ciąży dr zaraz przyjmuje. Niestety leczę się też na tarczycę, niedoczynność i hashimoto, wizyta u endo w piątek. Boję się ale jednocześnie jakoś tak spokój czuje. Przy córkach brzuch okresowo bolał mnie 3 pierwsze miesiące. Teraz tylko raz za czas, albo kłuję. Piersi tkliwe i większe, ale zawroty głowy i lekkie mdłości od wczoraj. A najbardziej nietypowy objaw to mega kichanie od ok tyg. Kicha mnie co chwilę a kataru brak.

Też ciągle kicham 😅. Mam wrażenie, że ostatnio coraz więcej osób decyduje się na trzecie dzieciątko 🙂. Mam koleżankę, ktorej w drugiej ciąży trafiły się bliźniaki i ona powtarza, że ten co się świadomie na trzecie decyduje jest chyba szalony. Może ziarnko prawdy w tym jest 🤪.

Też ciągle kicham 😅. Mam wrażenie, że ostatnio coraz więcej osób decyduje się na trzecie dzieciątko 🙂. Mam koleżankę, ktorej w drugiej ciąży trafiły się bliźniaki i ona powtarza, że ten co się świadomie na trzecie decyduje jest chyba szalony. Może ziarnko prawdy w tym jest 🤪.
Justyna a dzieci masz w jakim wieku? Moje bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo.

reklama
Justyna a dzieci masz w jakim wieku? Moje bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo.
Mam córcie 10 lat i synka 7 lat. A Twoje córeczki w jakim sa wieku? Zawsze marzyłam o trojeczce, ale dopiero teraz będziemy mieć warunki no i Pan mąż chyba dlatego też się zdecydował, wcześniej był przeciwny. Martwi mnie ta duża różnica wieku, ale plus taki, że starsze są już samodzielne.

Do góry