Aine_
Aktywna w BB
Będzie trzeba to wykorzystać!Ja tez z Wrocławia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie trzeba to wykorzystać!Ja tez z Wrocławia
Oj, przyzwyczajenie... Nie a raczejBędzie trzeba to wykorzystać!
No ja właśnie nie wiem co myslec przyrost bety mam prawidlowy. Martwi mnie ta wolna podjednostkaja miałam badane samo hcg (chyba bo mieszkam za granica I pewna nie jestem). Mialam normalne wartości ale nie wiem jak to się ma do bety. Pani Doktor nie kazała mi 3 raz powtarzać, mowila ze wzrost jest ok.
W tygodniu zrobie jeszcze raz betę na uspokojenie, jak bedzie prawidlowy przyrost to troche odetchne.@Maartaa57 ja nie robiłam nigdy takiego badania. Tylko betę HCG robiłam sobie prywatnie tak dla własnego spokoju.
Wiesz co to jest termin z kalkulatora ale jak znam życie to jeszcze się zmieni. Ciężko powiedzieć bo wszystkie moje cykle są wywoływane ale wiem ze owulacje miałam późno bo gdzieś koło 17 dnia wiec możliwe ze będzie późniejszy terminAniu miałyśmy @ w ten sam dzień mi wypada termin trochę później, bo ja mam cykle ok. 31-32 Ty chyba krótsze?
Myślę, że to w tej chwili nakbardziej rozsądne.W tygodniu zrobie jeszcze raz betę na uspokojenie, jak bedzie prawidlowy przyrost to troche odetchne.