Madzia86G
Fanka BB :)
Śląskie ( Tarnowskie Góry )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śląskie ( Tarnowskie Góry )
Widzę, że wszystkie macie wizyty już niebawem. Ja mam dopiero 30.11, ale celowo, bo Edzie już na pewno wszystko widoczne skoro skończony 8 tydzień będzie. Lekarza mam wybranego już z pierwszej ciąży, mega facet, do tego pracuje u nas w szpitalu i robi prenatalne, więc idealnieJa jestem z Warszawy i mam swoją panią doktor wybrana, ale zaczynam się zastanawiać czy to na pewno dobry wybór. Mianowicie pani doktor nie robi USG i zapisuje wtedy do swojego kolegi... A jaki ma sens takie podwójne chodzenie... Może lepiej znaleźć kogoś, kto za jednym zamachem zrobi USG i je od razu obgada...
Myślałam, że moja wizyta na 8.11 to jest straszliwie późno i aż się zapisałam do innego na wtorek, ale widzę, że chyba niepotrzebnie panikuję ale chce też mieć jak najszybciej potwierdzenie lekarza, bo tak jak pisałam na staraczkach - w pracy jest nieciekawie, ostatnio milion nadgodzin, pełno chorób i słaba-mocno stresująca atmosfera...
Z jakiej części Wawki jesteś?Macie jakieś objawy? Czujecie, że coś się dzieje?
Mi się smak zepsuł sosy wywołują u mnie mdłości, wszystko co słodkie jest dużo za słodkie i ogólnie słabo mi jedzenie wchodzi. Szybko dostaje tez zadyszki, nawet od mówienia