Córka 10 lat i druga córa 5 lat także podobnie. Ja się cieszę że taka różnica, napewno coś pomogą.Mam córcie 10 lat i synka 7 lat. A Twoje córeczki w jakim sa wieku? Zawsze marzyłam o trojeczce, ale dopiero teraz będziemy mieć warunki no i Pan mąż chyba dlatego też się zdecydował, wcześniej był przeciwny. Martwi mnie ta duża różnica wieku, ale plus taki, że starsze są już samodzielne.
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Pani starsza halo halo ja tylko rok młodsza.(...) Jestem jeszcze w szoku bo udało się w pierwszym cyklu, a mam 36 lat. Nastawiałam się na co najmniej pół roku starań. Wizytę mam 10.11, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, w końcu już starsza Pani jestem
Madzia86G
ajajaj... jakieś bardzo skąpe i delikatne ( ale jednak ) plamienie się pojawiło. Właśnie wróciliśmy z cmentarzy, blieliznę specjalnie od pewnego czasu zakładam tylko jasną żeby na wszystko mieć oko.
Nie wiem, martwić się czy to olać ? Ginekolog za 2 tygodnie ( będę wtedy w 7tygodniu ) .
To te plamienie implantacyjne ? Jutro minie tydzień od planowanego okresu.
Nie wiem, martwić się czy to olać ? Ginekolog za 2 tygodnie ( będę wtedy w 7tygodniu ) .
Tak sobie czytam te komentarze o wczesnych ciążach i zwolnieniach l4 i uśmiecham się do siebie.. Mieszkam za granicą i tu nie ma czegoś takiego jak l4 z powodu ciąży, obojętnie czy zagrożona czy nie, nie ma znaczenia. Ciężarne pracują do 8 miesiąca ciąży, czasami również fizycznie.
Jestem w ok. 5-6, tygodniu, to moja trzecia ciąża, w tym jedno poronienie i jedna zakończona sukcesem. Mam nadzieję że tym razem też będzie dobrze, tego nam wszystkim życzę
Jestem w ok. 5-6, tygodniu, to moja trzecia ciąża, w tym jedno poronienie i jedna zakończona sukcesem. Mam nadzieję że tym razem też będzie dobrze, tego nam wszystkim życzę
Ja teraz czuję tylko kilka razy dziennie, bardziej takie kłucia, czasem jak na okres, ale przy córkach ból identyczny jak na okres miałam przez pierwsze 3 mceDziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?
Jejku ja dzisiaj tak intensywnie mam tak mam i aż sie boje
Plamienie implantacyjne jest max tydzień ale od owulacji. Ale plamienie w ciąży nie zawsze znaczy coś złego. Też za każdym razem co idę do WC patrzę na bieliznę i papierajajaj... jakieś bardzo skąpe i delikatne ( ale jednak ) plamienie się pojawiło. Właśnie wróciliśmy z cmentarzy, blieliznę specjalnie od pewnego czasu zakładam tylko jasną żeby na wszystko mieć oko.
Madzia86G
Czyli to nie implantacyjne. Pozostaje mi jedynie obserwować czy będzie się to powtarzać.
''POLA92'' ja przez 2 tygodnie tak miałam , że myślałam że lada moment przyjdzie okres. Teraz pojawia się parę razy w ciągu dnia. Zakłuje poboli i przestaje.
''Syla syla'' w Polsce to nieraz a nawet głównie to pracodawca odsyła na L4. Nie chce pracownicy której musi dawać wolne na badania, pracownicy która zgodnie z prawem nie może pracować na nockach, która nie może podnosić zbyt ciężkich przedmiotów, która może co 15minut iść usiąść ( wiadomo że nie musi, bez sensu, sama nie wyobrażam siebie żebym co 15minut miała iść usiąść ). On chce pracownicy która będzie zapieprzać tak jak reszta załogi zwłaszcza jeśli jest to akord,on chce mieć wyrobione normy. Dlatego to pracodawca każe iść na L4 bo raz że na jej miejsce przyjmie kogoś innego , to dwa nie będzie musiał jej płacić.
''POLA92'' ja przez 2 tygodnie tak miałam , że myślałam że lada moment przyjdzie okres. Teraz pojawia się parę razy w ciągu dnia. Zakłuje poboli i przestaje.
''Syla syla'' w Polsce to nieraz a nawet głównie to pracodawca odsyła na L4. Nie chce pracownicy której musi dawać wolne na badania, pracownicy która zgodnie z prawem nie może pracować na nockach, która nie może podnosić zbyt ciężkich przedmiotów, która może co 15minut iść usiąść ( wiadomo że nie musi, bez sensu, sama nie wyobrażam siebie żebym co 15minut miała iść usiąść ). On chce pracownicy która będzie zapieprzać tak jak reszta załogi zwłaszcza jeśli jest to akord,on chce mieć wyrobione normy. Dlatego to pracodawca każe iść na L4 bo raz że na jej miejsce przyjmie kogoś innego , to dwa nie będzie musiał jej płacić.
Ostatnia edycja:
Pola92
czyli to uczucie jest częste, juz mi lepiej Co do plamień moja przyjaciółka miała plamienia w obu ciążach(jakos na początku) i wlasnie mnie ostrzegała żebym nie panikowała bo to się zdarzaCzyli to nie implantacyjne. Pozostaje mi jedynie obserwować czy będzie się to powtarzać.
reklama
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora: