reklama
Ironka
Fanka BB :)
Powodzenia dla wszystkich wizytujących dzisiaj
Siedzę w poczekalni i jestem tak podekscytowana ze najchętniej wtargnelabym do tego gabinetu siła
Ale jeszcze jedna Pani przede mna…
Co do L4 to ja tez dostaje do kolejnej wizyty…
Zobacze teraz czy dostanę do prenatalnych czy do rutynowej wizyty…
Prenatalne za 2 tygodnie a wizyta za 3…
Ale jeszcze jedna Pani przede mna…
Co do L4 to ja tez dostaje do kolejnej wizyty…
Zobacze teraz czy dostanę do prenatalnych czy do rutynowej wizyty…
Prenatalne za 2 tygodnie a wizyta za 3…
Miazolinka
Witajcie Dziewczyny. Miłego dnia i udanych wizyt
Świetne wiesciBoże dziewczyny prawie całą noc nie spałam. Miałam przeczucie ze będą wyniki nifty. No i mama. ZDROWA CORECZKA
Super wieściBoże dziewczyny prawie całą noc nie spałam. Miałam przeczucie ze będą wyniki nifty. No i mama. ZDROWA CORECZKA
Madzia86G
Ja mam jeszcze miękki ale może dlatego że i tak miałam oponkę. 3letnia siostrzenica bardzo dokładnie mnie opisała : ciociu jesteś mięciutka jak poduszeczka.Dziewczyny z brzuszkami ciążowymi, macie już je takie twardsze?
Cycki to wiem że mi urosły bo ich w pełnej otwartej dłoni nie mieszczę a sutki jak sterczały tak sterczą .
Ja mam wizyty co 2 tyg i na tyle wystawia. I chyba większość tak właśnie wystawia.Hej dziewczynki, miłego i spokojnego dnia wszystkim!
Dzisiaj też mam wizytę o 11.20. Trochę się stresuję, bo z jakiegoś powodu wyszły mi erytorycy w moczu ;/
Kurde za każdym razem coś, jak nie kolposkopia i słaba cytologia, to leukocyty w moczu a teraz to ;/
załamać się można.
Trzymajcie kciuki! Też idę po zwolnienie dziś. Jak myślicie na ile wystawiają?
Mnie się dziś śniły same problemy finansowe, że święta a rachunki jeszcze nie zapłacone, że wypłata przyszła dużo mniejsza, że zus nie wiadomo kiedy przyśle, że prezenty dla dzieci jeszcze nie kupione ... wstałam o 4 rano i myślałam ile mam kasy na koncie i czy mi wystarczy
reklama
Alicjaaa85
ale nie rozumiem. To tak jakbyś napisała, że nie wolno w ciąży soku pomarańczowego pić. Co tu ma rozum do powiedzenia? Piwo 0% to napój jak każdy inny i tyle.Każda ma swoj rozum