To zależy co ile masz chodzić na wizyty (2-3 tygodnie). Przynajmniej u mnie tak było wcześniej i teraz też tak jest. Co prawda aktualne zwolnienie mam nieco dłuższe ze względu na zamknięty gabinet, ale potem mniej więcej wizyty będą co ok. 3 tygodnie.Hej dziewczynki, miłego i spokojnego dnia wszystkim!
Dzisiaj też mam wizytę o 11.20. Trochę się stresuję, bo z jakiegoś powodu wyszły mi erytorycy w moczu ;/
Kurde za każdym razem coś, jak nie kolposkopia i słaba cytologia, to leukocyty w moczu a teraz to ;/
załamać się można.
Trzymajcie kciuki! Też idę po zwolnienie dziś. Jak myślicie na ile wystawiają?
reklama
Majaga
Fanka BB :)
Mnie po czosnku, nawet w mixie przypraw strasznie mdli.... [emoji1785]
Masakra, najgorzej, bo nic nie mozna brać.. Ja lecę na czosnku
Ma___
Zaciekawiona BB
no właśnie co 4 i się zastanawiam. No nic, zobaczymy. dzięki!To zależy co ile masz chodzić na wizyty (2-3 tygodnie). Przynajmniej u mnie tak było wcześniej i teraz też tak jest. Co prawda aktualne zwolnienie mam nieco dłuższe ze względu na zamknięty gabinet, ale potem mniej więcej wizyty będą co ok. 3 tygodnie.
HappyBabyMama
Każda ma swoj rozumbez przesady, co zrobi złego piwo 0%?
Dreamy
Ja to tak na siłę biorę bardziej nie mogę ruszyć też popularnej saszetki na przeziębienie, bo malina plus czosnek to by było samobójstwo od picia mnie bardziej odrzuca a tak to jem kanapkę z czosnkiem i miodem i popijam mlekiemMnie po czosnku, nawet w mixie przypraw strasznie mdli.... [emoji1785]
Majaga
Ale co ma do tego rozum? Jezeli ktoś pije piwo 0.0 czy wino bezalkoholowe to nie ma w tym niczego złego. Nie popadajmy w skrajnosci, że w ciąży mamy jeść tylko warzywa i owoce i pić sama wode. Nie popieram picia alkoholu, nawet 0,5 %, ale gdy napój faktycznie nie zawiera alkoholu to nie widzę przeciwwskazań.
Każda ma swoj rozum
Herdzix
Tak! Dół brzucha ewidentnie twardszy, nawet mąż zwrócił uwagę że coś już się zmieniłoDziewczyny z brzuszkami ciążowymi, macie już je takie twardsze?
Herdzix
Ja dostałam do terminu kolejnej wizytyHej dziewczynki, miłego i spokojnego dnia wszystkim!
Dzisiaj też mam wizytę o 11.20. Trochę się stresuję, bo z jakiegoś powodu wyszły mi erytorycy w moczu ;/
Kurde za każdym razem coś, jak nie kolposkopia i słaba cytologia, to leukocyty w moczu a teraz to ;/
załamać się można.
reklama
Majaga
Dostawalam zwolnienia do terminu kolejnej wizyty więc na 3tygodnie.
Hej dziewczynki, miłego i spokojnego dnia wszystkim!
załamać się można.