reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja nie pije ale dlatego że ochoty nie mam, na sylwestra jak kupię to te 0.00,ale widziałam że ktoś pisał o winku bezalkoholowym, tak w 100%bezaklo? Może kupię jak tak. Chyba to cincin
Tak, cin cin jest bezalkoholowe. Bardzo słodkie, ale smakuje podobnie do tego "alkoholowego".
Kupiłam sobie sześciopak piw 0,0% tak "w razie czego" ale nawet nie wzięłam łyka. Ale mój mąż wypił już wszystkie, nie narzekał ;p

@wikoosia
Co do plamień miałam wcześniej, ale od ostatniej wizyty która była w środę, dostałam duphaston i się znacznie uspokoiło 🙂 jeśli u Ciebie to tylka nitka krwi to nie masz się czym martwić póki co. Faktycznie to może być od pękniętego naczynka.

Jasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosło 🤣 Dzisiaj u nas 12+1.
u mnie ciaza trzecia i wielkoscia brzucha jestem przerazona. Tzn w pierwszej szybko mialam duzy w drugiej jeszcze szybciej a teraz boje sie 9 go miesiaca...

reklama
Hej dziewczyny czy wy też od czasu do czasu macie takie brązowe plamienie ? Chociaż nawet plamieniem bym tego nie nazwała tylko nitką starej brązowej krwi na papierze ? Mam tak od czasu do czasu a wizyte mam dopiero za tydzień i zastanawiam się od czego to. Czytałam że tak czasem może być jak macica się rozrasta i pękają jakieś naczynka.
Mi pękło tydz temu krew była ale na usg nic nie było widać i dr mowila ze to mogło być pęknięte naczynko właśnie

Do góry