reklama
justyska89
Fanka BB :)
Heh u mnie coaza zaczęłam się od makreli wędzonej. Jak weszłam do sklepu tak mi pachniało ze nie mogłam nie kupić. Wciągnęłam a później zaczęły się objawy ciążowe powoliTeż zjadłam makrelę wędzona prawie całą takiego smaka miałam
AgnieszkaGda
Wow!!! Jaki dużyJasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosło Dzisiaj u nas 12+1.
To Twoja kolejna ciąża czy pierwsza?
AgnieszkaGda
Z takich "zakazanych" rzeczy to ja na początku ciąży wypiłam piwo bezalkoholowe, a później się zorientowałam że ma 0,5%
Trzeba na to patrzeć, bo można przez przypadek wypić jak ja!
Wczoraj znajomi byli w odwiedziny i pili piwka, a dla mnie mieli bezalkoholowe tylko że znowu 0,5% wypiłam tylko kilka łyków
Jakoś w ogóle nie mam smaka na piwo, chociaż kiedyś piłam jako kierowca te bezalki.
A jak jest u Was pijecie tylko 0.00% czy te 0.5% też?
Wczoraj znajomi byli w odwiedziny i pili piwka, a dla mnie mieli bezalkoholowe tylko że znowu 0,5% wypiłam tylko kilka łyków
Jakoś w ogóle nie mam smaka na piwo, chociaż kiedyś piłam jako kierowca te bezalki.
Ja nie pije ale dlatego że ochoty nie mam, na sylwestra jak kupię to te 0.00,ale widziałam że ktoś pisał o winku bezalkoholowym, tak w 100%bezaklo? Może kupię jak tak. Chyba to cincinZ takich "zakazanych" rzeczy to ja na początku ciąży wypiłam piwo bezalkoholowe, a później się zorientowałam że ma 0,5%
Аntonina88
Myślę ze jak można śledzik, to czemu nie można łosoś...Dziewczyny, a łosoś wędzony? Można czy nie? Bo już słyszałam tyle opinii, że sama nie wiem w co wierzyć
AgnieszkaGda
Na początku też kupiłam wino 100% bezalko i było czerwone półwytrawne, ale jak dla mnie smakowało jak sok, zupełnie nie jak wino, nie mój smak, więc więcej go nie kupię.Ja nie pije ale dlatego że ochoty nie mam, na sylwestra jak kupię to te 0.00,ale widziałam że ktoś pisał o winku bezalkoholowym, tak w 100%bezaklo? Może kupię jak tak. Chyba to cincin
Ja o 17.30. I już mam takiego stresa jak stąd do kosmosu!A wizytuje ktoś jutro?
Herdzix
Ja 10.40A wizytuje ktoś jutro?
reklama
Mom2B
Ja w środę mamJa o 17.30. I już mam takiego stresa jak stąd do kosmosu!