Dziewczyny a macie czasem bóle brzucha i biegunki? Ja przed ciąża też dość często miałam ale teraz też. Ja jutro rano na krew bo muszę do endo z wynikami dzwonić No i wizyta u gin 29 to odrazu zrobię żeby się nie kłuć dwa razy. Czekam na te nifty i myślę o tym coraz bardziej i jeszcze w środę prenatalne. Chciałabym żeby było już po i mogła szczęśliwie powiedzieć córka i w święta rodzince
reklama
justyska89
Fanka BB :)
Glupio mi ja odganiać ciągle jak się źle czuje bo dziecko tez matki potrzebuje a matka od 2 miesiecy zwłoki. Teraz maz miał 2 zm to dzień w dzień o 17 wręczałam jej tableta i pół godziny musiałam się przespać bo jakbym tego nie zrobiła to bym umierała z bólu głowy.Kochana ja wczoraj tak miałam, taki ból głowy że chyba nigdy tak nie miałam i zabrałam apap, nie pomogło całkiem ale na tyle że mogłam funkcjonować. Moje jeszcze nic nie wiedzą a też ciągle widzą jak leżę
Ja dokładnie to samo. Mi dr mówił nie jeść surowych ryb i mięsa i myć dokładniej warzywa i owoce i nic więcej i tego się trzymam. Nie czytam bo serio na jeden str że można na drugiej że nie.Ja juz się nie doktoryzuje nad tym bo to nie sensu. Poprostu nie jem tych rzeczy o których powiedzial mi lekarz na pierwszej wizycie. Bo to takie popadanie ze skrajności w skrajność. I serio jakby się chciało to nic by się nie jadło bo wszędzie cos jest co jest nieodpowiednie
justyska89
Te biegunki i bole brzucha to od witamin ciazowych. Codziennie miałam. Jak powiedziałam lekarzowi kazał mi brać co 2 dzień i trochę przeszloDziewczyny a macie czasem bóle brzucha i biegunki? Ja przed ciąża też dość często miałam ale teraz też. Ja jutro rano na krew bo muszę do endo z wynikami dzwonić No i wizyta u gin 29 to odrazu zrobię żeby się nie kłuć dwa razy. Czekam na te nifty i myślę o tym coraz bardziej i jeszcze w środę prenatalne. Chciałabym żeby było już po i mogła szczęśliwie powiedzieć córka i w święta rodzince
justyska89
No to samo mi lekarz powiedział. I powiedział najważniejsze " nie czytaj za dużo w internecie " I tu mu przyznaje rację mniej wiesz lepiej zyjeszJa dokładnie to samo. Mi dr mówił nie jeść surowych ryb i mięsa i myć dokładniej warzywa i owoce i nic więcej i tego się trzymam. Nie czytam bo serio na jeden str że można na drugiej że nie.
A
Co lekarz Ci powiedział ?Ja juz się nie doktoryzuje nad tym bo to nie sensu. Poprostu nie jem tych rzeczy o których powiedzial mi lekarz na pierwszej wizycie. Bo to takie popadanie ze skrajności w skrajność. I serio jakby się chciało to nic by się nie jadło bo wszędzie cos jest co jest nieodpowiednie
justyska89
Nie jesc surowych ryb i mięsa myć dokładniej owoce I warzywa. A i wędzonych tez ni jeść. Bo makrele zjadłam nim się dowiedziałam o ciąży i później mialam wyrzutyA
Co lekarz Ci powiedział ?
Ironka
Ja mam Pai1 heterozygotyczny i rodziłam jak dotąd 3 raz SN.Mam pytanko do Dziewczyn z mutacja heterozygotyczna PAI-1, czy rodzilyscie już wcześniej? Czy zalecana jest przy tym cesarka czy nie ?
reklama
Też zjadłam makrelę wędzona prawie całą takiego smaka miałamNie jesc surowych ryb i mięsa myć dokładniej owoce I warzywa. A i wędzonych tez ni jeść. Bo makrele zjadłam nim się dowiedziałam o ciąży i później mialam wyrzuty