Dreamy
Fanka BB :)
@BalbinaKwiat jak się czujecie ? Macie już wyniki testu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mi smaka zrobiłaś na tego Drwala. Jeszcze w tym roku nie jadłam ale dzisiaj chyba zaszaleje i pojadę do Maka [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moj odważny powiedział że jak kawy nie mogę pic ro zebym cole na bol głowy piłaA próbowałyście wypić sobie taką świerzà szklankę cocacoli gazowanej ? Mnie przy jelitówkach tylko to pomaga, ja wiem że wasze dolegliwości to nie jelitówka. Ja zaraz na początku 6t przez 2dni bardzo się męczyłam z nudnościami a wymiotywać nie umiałam więc nawet chciałam wymusić ale nic a nic. Po coli jak ręką odjął przeszło dosłownie momentalnie.
Ja wiem że cola niezdrowa ale nie na darmo polewają nią zardzewiałe śruby żeby puściły i czasami nawet lekarz jak jest odważny to śmiało powie żeby się jej napić.
Właśnie mi też! Aż mi się zrobiło smutnoA mi w ciąży drwal nie smakował.... [emoji2358][emoji849]
Właśnie mi też! Aż mi się zrobiło smutno [emoji23]
Mania - terapia, idz na terapię. Nawet codzienne usg nic Ci nie da, bo lęk szuka ujścia i aktualnie będzie to strach o ciążę, ale jak nie to to ulokuje się w czyms innym. Musisz sięgnąć głębiej w siebie.Dzisiaj ma mnie odwiedzić przyjaciółka tylko, ze ja mam tak ze boje się rozmawiać nawet z bliskimi ze wychodzę na wariatkę ze ciagle wymyślam sobie problemy bo nie raz to szlyszalam tylko nikt nie wie co mam w głowie i jak się czuje
Mam wyniki bety - rośnie - mało bo mało ale rośnie. Trzymam się ze później już Tak gwałtownie nie rośnie ... pierwszy wynik 34 224 a dziś 36 570... co sądzicie ? 47 h różnica
Zastanawiam się czy nie powinnaś iść do całkiem innego lekarza może za słaby sprzęt mają. Przy słabym sprzęcie i 10 lekarzy nic specjalnego nie zobaczyMam wyniki bety - rośnie - mało bo mało ale rośnie. Trzymam się ze później już Tak gwałtownie nie rośnie ... pierwszy wynik 34 224 a dziś 36 570... co sądzicie ? 47 h różnica