BalbinaKwiat
Fanka BB :)
38 tydzieńJezu wariatki nie zaglądałam tu od 8 i 15 stron musiałam nadgonić ja też termin 4 lipca ale liczę na koniec czerwca. Końcówka jest bardzo ciężka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
38 tydzieńJezu wariatki nie zaglądałam tu od 8 i 15 stron musiałam nadgonić ja też termin 4 lipca ale liczę na koniec czerwca. Końcówka jest bardzo ciężka
Przepraszam, ale może takie historie, ktore nie są odosobnione przekonają niezdecydowane jeszcze dziewczyny.
W ciąży to jednak inna sprawaMyślę że już każdy sobie zdanie wyrobił. Covid trwa 2 lata
Mi tydzień temu we wtorek przez pół godziny jedna z moich dwóch lekarek tłukła do głowy że mam zmienić nastawienie bo jej się wygadałam co na wątrobie leży. Po tym przemyślałam co nieco i nabrałam podejścia żeby cieszyć się każdym dniem ciąży bo to tak szybko minie, a zamartwianie nic nie da. Niestety po postach o martwych ciążach coś we mnie pękło i znów muszę się z tym uporać. Właśnie wisiałam na telefonie z koleżanką i trochę mi lepiej. Trochę pogadałam o ciąży, trochę o dupie marynie i ciut jest lepiej.Dzisiaj ma mnie odwiedzić przyjaciółka tylko, ze ja mam tak ze boje się rozmawiać nawet z bliskimi ze wychodzę na wariatkę ze ciagle wymyślam sobie problemy bo nie raz to szlyszalam tylko nikt nie wie co mam w głowie i jak się czuje
Kanada: Zastanawiające staje się nagły zdecydowany wzrost martwych urodzeń
Dwóch lekarzy wniosło oskarżenie przeciwko kilku politykom i dyrektorom po tym, jak 13 dzieci zaszczepionych matek urodziło się martwe w ciągu 24 godzin wlegaartis.pl
Niekoniecznie nie przekonało mnie nic przez tyle czasu do zaczepienia mimo że świadomie starałam się o dziecko więc teraz w ciąży tym bardziej się nie zaszczepięW ciąży to jednak inna sprawa
Autora sle zobacz wszystkie się boja i strasza a po wizytach wszystko jest Ok! To najważniejsze. To tylko nasza chora psychika. Ja tez dziś na usg wszystko dobrze. Następna za trzy tygodnie. Zamiast się uspokoić to nadal wymyślam mam sama się ie dosyć.Mi tydzień temu we wtorek przez pół godziny jedna z moich dwóch lekarek tłukła do głowy że mam zmienić nastawienie bo jej się wygadałam co na wątrobie leży. Po tym przemyślałam co nieco i nabrałam podejścia żeby cieszyć się każdym dniem ciąży bo to tak szybko minie, a zamartwianie nic nie da. Niestety po postach o martwych ciążach coś we mnie pękło i znów muszę się z tym uporać. Właśnie wisiałam na telefonie z koleżanką i trochę mi lepiej. Trochę pogadałam o ciąży, trochę o dupie marynie i ciut jest lepiej.
A TVN to rzetelne źródło ? Temat szczepień był już tu poruszany, każdy kto chciał to wypowiedział się co o tym myśli więc proponuję nie poruszać tego tematu na grupie ani nie podrzucać linków, jest na babyboom dużo wątków o szczepieniach więc tam można się wymieniać spostrzeżeniami na temat szczepień. Wszystkie zaszłyśmy w ciążę w trudnym okresie i zamiast się teraz "przepychać" powinnyśmy się wspierać i cieszyć się tym że rośnie w nas nowe życie i nasze dzieciaczki się rozwijają.To jest jakiś durny blog antyszcepionkowy. Nie traktujmy tego jak rzetelne źródło informacji [emoji86][emoji85]
Też jestem za tym, żeby ten temat traktować jako temat zakończony , taki temat tabu.A TVN to rzetelne źródło ? Temat szczepień był już tu poruszany, każdy kto chciał to wypowiedział się co o tym myśli więc proponuję nie poruszać tego tematu na grupie ani nie podrzucać linków, jest na babyboom dużo wątków o szczepieniach więc tam można się wymieniać spostrzeżeniami na temat szczepień. Wszystkie zaszłyśmy w ciążę w trudnym okresie i zamiast się teraz "przepychać" powinnyśmy się wspierać i cieszyć się tym że rośnie w nas nowe życie i nasze dzieciaczki się rozwijają.