reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Cudowna wiadomość [emoji3590]
Jestem jestem ! Jeszcze zakupy musieliśmy ogarnąć.

Pfffff.... już po wizycie. Człowiek się od razu uspokaja. [emoji4]
Krwiaka brak, kosmówka bez oznak odklejania, czysto w środku.
Serduszko bije bardzo ładnie, wg USG 11+1 ( wg apki 11+2), dzidzia od czubka głowy do pupy mierzy 4,12cm. Najbardziej zdziwiła mnie ta jego ruchliwość, taki mały wiercipiętek [emoji3059]
Nawet pępowinę było widać.
Następna wizyta już we wtorek ( dziś była taka kontrolna po krwawieniu ).

@StKarolina lyzik jest ok, to też moja wina że tak niepotrzebnie spanikowałam. U ciebie też będzie dobrze, wierzę w to [emoji106]

Jutro poczytam wszystkie wasze wpisy. Dziś padnięta jestem.

reklama
A ja się dziś tak nie odzywam, bo byłam świadkową na cywilnym u kuzynki:D przyszły moje wyniki pappa plus tej bety, zestresowałam się, schowałam je do teczki i czekam na wizytę piątkowa, bo i tak nie umiem ich odczytać i nie wiem o co w nich chodzi

Muszę się po prostu do tego przyzwyczaić że mam ciążę bezobjawową 🤷‍♀️ i tyle.
A i pytałam o pappę. Tam gdzia jadę na prenaralne to pappę zrobią mi od razu od ręki z przydziały, nawet pytać nie muszę.

Pfffff.... już po wizycie. Człowiek się od razu uspokaja. 😊
Serduszko bije bardzo ładnie, wg USG 11+1 ( wg apki 11+2), dzidzia od czubka głowy do pupy mierzy 4,12cm. Najbardziej zdziwiła mnie ta jego ruchliwość, taki mały wiercipiętek 🥰

@StKarolina luzik jest ok, to też moja wina że tak niepotrzebnie spanikowałam. U ciebie też będzie dobrze, wierzę w to 👍

Phii zakupy! A my tu czekamy jak na szpilkach! @StKarolina jak u Ciebie?

Dziewczyny jestem po.. ufff...
Zacznę od tego że serduszko biło.[emoji3590] Dziś mamy 10+0 i mamy już 30.67 mm. Tak jak u Madzi taki wiercipięta [emoji7][emoji7] szok. Łzy jak grochy mi leciały, do końca nie mogłam uwierzyć. Tak machał nóżkami i rączkami.[emoji7][emoji7]
Tak poza tym:
Mam bardzo wysoki wynik toxo i cytomegalii i muszę zrobić awidnosc.. jeżeli wynik ujemny(jak dobrze pamiętam), będziemy leczyć ale podobno nie wpływa to na płód. Czy któraś tak już miała ?
Do tego mam mierzyć cisnienie.
Następna wizyta 5.01.

Z bólem nad posladkiem najlepiej mam się udać do rodzinnego.

Na złość jak wróciłam brak prądu w domu.[emoji1751][emoji1751]

Dziewczyny jestem po.. ufff...
Zacznę od tego że serduszko biło.[emoji3590] Dziś mamy 10+0 i mamy już 30.67 mm. Tak jak u Madzi taki wiercipięta [emoji7][emoji7] szok. Łzy jak grochy mi leciały, do końca nie mogłam uwierzyć. Tak machał nóżkami i rączkami.[emoji7][emoji7]
Tak poza tym:
Mam bardzo wysoki wynik toxo i cytomegalii i muszę zrobić awidnosc.. jeżeli wynik ujemny(jak dobrze pamiętam), będziemy leczyć ale podobno nie wpływa to na płód. Czy któraś tak już miała ?
Do tego mam mierzyć cisnienie.
Następna wizyta 5.01.

Z bólem nad posladkiem najlepiej mam się udać do rodzinnego.

Na złość jak wróciłam brak prądu w domu.[emoji1751][emoji1751]
Cudowne wiadomości dziś :-) trzymałam kciuki ! :-)

Pfffff.... już po wizycie. Człowiek się od razu uspokaja. [emoji4]
Serduszko bije bardzo ładnie, wg USG 11+1 ( wg apki 11+2), dzidzia od czubka głowy do pupy mierzy 4,12cm. Najbardziej zdziwiła mnie ta jego ruchliwość, taki mały wiercipiętek [emoji3059]

@StKarolina luzik jest ok, to też moja wina że tak niepotrzebnie spanikowałam. U ciebie też będzie dobrze, wierzę w to [emoji106]

Kochana super wieści!! [emoji3590]

To musimy razem przyzwyczaić się i cieszyć ciąża bez objawowa.[emoji3526]

reklama
Do góry