Ja mam spódniczkę, która kupiłam przed ciąża i tak ja mierze co tydzień czy w nia wejdę mam nadzieje, ze nic się nie zmieniJa polecam chodzic w sukienkach nic bie uwiera wlasnie sobie na święta zakupiłam bo przecież nie wysiedze przy stole w spodniach
reklama
Super lekarz i przemiły aż przyszło mi przez myśl czy nie zamienić, ale zostanę przy swoim. Ten mój trochę zbyt poważny taki, ale jak miałam wizytę o 19:20 to i mi by się nie chciałoJejuśku, nawet bym nie pomyślała, że lekarz jest w stanie to stwierdzić. Człowiek się całe życie uczy! ;p
Аntonina88
Fanka BB :)
Śmieszne ale mi pomagał list kapusty na głowęJuż po. Szału się nie spodziewałam, ale kompletnie nic nie doradziła. Powiedziała, że w ciąży to praktycznie nic nie można, nawet większość badań to od polowy ciąży się robi. Ale dziś jest lepiej, wczoraj mialam jakis koszmarny dzien. Jak będzie tak jak teraz to jakos to wytrzymam
Justyna85.12
Hej, nie masz co się bić w piersi bo nic złego nie zrobiłaś. Forum jest otwarte i każdy je może czytać. Chodzi bardziej o to, przynajmniej mi, że sporo dziewczyn tu bardzo polubiłam i chętnie bym stworzyła z nim taką „społeczność” bardziej prywatną.Hej.. Biję się w piersi, bo jestem 1 z tych, co napisała 1 post. Macie rację, to jest nie fair, ale naprawdę nie miałam złych zamiarów. Właściwie nie wiem, co miałabym Wam napisać, mam spadek formy, wizytę w piątek i jak zwykle czarne myśli w głowie, że coś jest nie tak.. Nie jestem jeszcze umówiona na prenatalne, badań krwi też jeszcze nie miałam, mam nadzieję, że w piątek coś mi zleci. Mimo, że staraliśmy się 1.5 roku, nie potrafię się jeszcze tą ciążą cieszyć, boję się, że zapeszę i coś się schrzani... Na L4 jestem od samego początku, pracuję w żłobku i lekarka zabroniła mi ze względu na ilość infekcji
Apel do dziewczyn z terminem lipiec i okolice, ktore jeszcze się nie odezwały, bo albo nie chcą zapeszać, albo nie mają czasu albo nie bylo im po drodze napisać - Absolutnie nikt Was nie wyklucza, mozecie w kazdym momencie napisac na otwartym, myslę że większość z nas będzie tu nadal zaglądać i jak nadejdzie czas że będziecie chciały dołączyć to nie będzie problemu. Wątek zamknięty będzie po to żeby móc się jeszcze lepiej poznać. Na otwartym każda z lipcowek znajdzie zawsze poradę. Takie moje zdanie, nie wiem jak reszta
Mi lekarz kazał z tego samego powodu. Zrobiłam dziś i następne mam zrobić 6 miesięcy po porodzie.Dziewczyny a wszystkie będziecie robic usg piersi? Ja robię co rok, niestety mam obciążenia w rodzinie. Usg miałam w maju.
Justyna85.12
Kochana dzięki! Ja wszystkiego spróbuję choćby mąż miał pękać ze śmiechu .Śmieszne ale mi pomagał list kapusty na głowę
A kapustę polecajà na obolałe piersi przy karmieniu, widocznie działa przeciwzapalnie.
Mom2B
mi zrobił sam, az bylam zaskoczona nawet nie pomysłałąm zeby o to poprosic, spoko lekarz, takze okiDziewczyny a wszystkie będziecie robic usg piersi? Ja robię co rok, niestety mam obciążenia w rodzinie. Usg miałam w maju.
reklama
Ja się poddam lekarce w tej kwestii…Dziewczyny a wszystkie będziecie robic usg piersi? Ja robię co rok, niestety mam obciążenia w rodzinie. Usg miałam w maju.
Ale akurat moja robi wszystko wiec jak zdecyduje ze robimy to mi zrobi…