CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Dobrze, ze zadzwonilam o 14.30 bo wizyta na 15.15. Trzymajcie kciuki. Serce mi zaraz wyskoczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taki wynik jak w zalaczniku! i lekarz mowi ze jest ok.matko dzieki! Uspokoilas mnie bardzo!
Igm to swieze zakażenie igg to przeciwciała.IgG czy IgM masz reaktywna?
Igg musi byc niereaktywna (IgM może być reaktywna) to wtedy bylas szczepiona albo przebylas w przeszlosci
Super że z dzidzią wszystko ok wypoczywaj i oby krwiak zniknął.Dzień dobry wszystkim. Zgłaszam obecność dziś wizyta 10tydz. Serduszko bije 170 , crl 2,6 cm krwiak w macicy więc zero wysiłku i przytulania. Prenatalne plus pappa 4.01 kolejna wizyta 13.01
U mnie też serducho 170. Następna leżąca. Co za grupa Ręka do góry, kto jeszcze nie leży ?Dzień dobry wszystkim. Zgłaszam obecność dziś wizyta 10tydz. Serduszko bije 170 , crl 2,6 cm krwiak w macicy więc zero wysiłku i przytulania. Prenatalne plus pappa 4.01 kolejna wizyta 13.01
Jedna stratę przeżyłam i wiem ze to było mega dużym plusem ze nikt nie wiedział. Wiedziała tylko moja siostra. Mojej mamy mi było szkoda i tak ma dużo zmartwień a teściom nie lubie dużo mówić. Dla mojej teściowej to nie byłby żaden problem i wątpię ze ona by to zrozumiała… ale każdy jest inny. Jeden woli samotnie, drugi woli mieć więcej osób wokół siebie. Obecnie u nas wie tylko szwagier i jego żona. Musiałam się przyznać bo za bardzo mnie męczyli o picie wina na imprezie. I nie chciałam już im zmyślać bajek. Ale powiedziałam tez jak tym razem podchodzimy do ciąży, ze jesteśmy po stracie i chcielibyśmy żeby nikt na razie sie nie dowiedział. Wiem tez ze oni tego nikomu nie przekażą.Z drugiej strony, chyba chciałabym żeby rodzice wiedzieli nawet jak zakończy się to stratą... Na tym etapie będzie to duży ból i ich wsparcie może być przydatne