reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Dziewczyny ktore macie juz wyniki podstawowych badan , napiszcie jak u Was wyszlo bo odebralam wyniki badan a opoznienie do gabinetu i wejde za pol godz. Wszystkie wyniki ok te wirusy hiv hpv kila probka niereaktywna wynik ujemny a na rozyczke reaktywna! To znaczy ze go mam ??? Czy to tak powinno byc i swiadczy o tym ze go przeszlam? Oszaleje nim tam wlize

reklama
eee nie chcę wprowadzać w błąd, ale wynik reakrywny chyba oznacza że badanie trzeba powtórzyć bo są wątpliwości albo że masz w sobie przeciwciała ... coś w tym rodzaju, ale głowy sobie uciąć nie dam

Napisz co i jak to i ja się dowiem 👍 co to znaczy

Hej,
Nie wytrzymałam do czwartku i pojechałam dziś na wizytę.
Serducho nadal bije, sytuacja z odklejaniem kosmowki się poprawiła o połowę.
Maluszek machał nóżkami jak szalony😊
Odwrócił się na zdjęciu stopkami centralnie do nas, super to wygląda.
4 stycznia mam prenatalne i pobranie krwi do Pappa przez lekarza.
Kamień z serca. Miłego dnia!!
Jezu jakie super zdj

Dziewczyny ktore macie juz wyniki podstawowych badan , napiszcie jak u Was wyszlo bo odebralam wyniki badan a opoznienie do gabinetu i wejde za pol godz. Wszystkie wyniki ok te wirusy hiv hpv kila probka niereaktywna wynik ujemny a na rozyczke reaktywna! To znaczy ze go mam ??? Czy to tak powinno byc i swiadczy o tym ze go przeszlam? Oszaleje nim tam wlize
IgG czy IgM masz reaktywna?
Igg musi byc niereaktywna (IgM może być reaktywna) to wtedy bylas szczepiona albo przebylas w przeszlosci :)

Ja dostałam na nfz prenatalne i nic nie pisze o pappa ale dr mówił że wynik są do 2 tyg także pewnie tego dnia co usg. Ja już pisałam że w ciąży z córkami miałam tylko usg prenatalne i zero stresu naprawdę ale teraz mi odwala, bardzo się boję, ZD cały czas mi po głowie chodzi 😭 dr mi mówił że spokojnie że najpierw prenatalne potem jak by co to nifty czy Santo ale ja nie chciałam czekać. Nie ukrywam że 2500 tys to dla mnie duża kwota ale ja imaz mówimy to pierwsze pieniądze dla dzidzi i jego zdrowia żebym była spokojna dlatego robiłam dziś. Nikomu w rodzinie o tym nie mówimy bo pewnie byśmy usłyszeli że niepoważni itp a to nasza sprawa. Wiecie tylko wy bo kto rozumie ciężarna jak nie druga ciężarna ❤️😍

reklama
Do góry