reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja też tutaj się dowiedziałam o tych badaniach, ale czy to nie jest tak, że prenatalne są podstawowe, a jeśli na prenatalnych wyjdzie coś nie tak to wtedy zlecają kolejne badania o których piszecie?
🙂
Tak być powinno ze usg prenatalne określa jak wyglada syt wtedy lekarz zaleca dalsza diagnostykę bądź nie. Po 35 rz warto tak czy i aczej zrobić pappe.

Mialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcale 😄
dziewczyny nic nie pisałam, bo to przecież za wcześnie, ale lekarka pytała czy mam córki w domu, bo może być odmiana teraz, powiedziała, że coś obfite te płciowe wypustki, czy jakoś tak to nazwała, i można spekulować jedynie, że wyjdzie z tego nabiał 😅 zobaczymy czy dobrze obstawia

Ja tam mówię I tak w myślach Róża, przyzwyczaiłam się do dziewczynek.
W poprzedniej cięży też lekarz rzucił, że chyba chłopak a potem na kolejnym badaniu pokazało się piękne ziarenko kawy i mamy Agatkę w domu 😊 także ten

Mnie od paru dni suszy jakbym codziennie na kacu była 🙄 woda, woda z sokiem, soki, kompot z jabłek i gruszek jak sobie taki duży garnek zrobiłam to w dzień poszedł calutki ... skóra ciągle sucha, wargi zaczynają mi pękać 🤨

reklama
Do góry