Dreamy
Fanka BB :)
Mialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcaleczy ja tu chlopaka widze? zaden ekspert ze mnie i nie wiem w ktorym tyg jestes ale chyba cos tam widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcaleczy ja tu chlopaka widze? zaden ekspert ze mnie i nie wiem w ktorym tyg jestes ale chyba cos tam widac
Tak być powinno ze usg prenatalne określa jak wyglada syt wtedy lekarz zaleca dalsza diagnostykę bądź nie. Po 35 rz warto tak czy i aczej zrobić pappe.Ja też tutaj się dowiedziałam o tych badaniach, ale czy to nie jest tak, że prenatalne są podstawowe, a jeśli na prenatalnych wyjdzie coś nie tak to wtedy zlecają kolejne badania o których piszecie?
lekarz , ufam kobiecie, więc nie dyskutuję, w poprzedniej ciąży tego nie robiłam. Nawet nie wiedziałam co to jest.Zmuszają? Kto?
dziewczyny nic nie pisałam, bo to przecież za wcześnie, ale lekarka pytała czy mam córki w domu, bo może być odmiana teraz, powiedziała, że coś obfite te płciowe wypustki, czy jakoś tak to nazwała, i można spekulować jedynie, że wyjdzie z tego nabiał zobaczymy czy dobrze obstawiaMialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcale
przepraszamyPiszecie o kawie i az mnie zmyliło. Mnie totalnie odrzuciło od kawy.
mi podobnie I do tego pięty strasznie mi popękałyMnie od paru dni suszy jakbym codziennie na kacu była woda, woda z sokiem, soki, kompot z jabłek i gruszek jak sobie taki duży garnek zrobiłam to w dzień poszedł calutki ... skóra ciągle sucha, wargi zaczynają mi pękać
a o tym to już nie ma co gadaćmi podobnie I do tego pięty strasznie mi popękały
A cukier masz w normie?Mnie od paru dni suszy jakbym codziennie na kacu była woda, woda z sokiem, soki, kompot z jabłek i gruszek jak sobie taki duży garnek zrobiłam to w dzień poszedł calutki ... skóra ciągle sucha, wargi zaczynają mi pękać