Wintera92
Fanka BB :)
Ubezpieczenie NIFTY pro obejmuje cały zakres badanych chorób, z kolei ubezpieczenie NIFTY Plus dotyczy tylko wybranych nieprawidłowości.O jakim ubezpieczeniu mow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ubezpieczenie NIFTY pro obejmuje cały zakres badanych chorób, z kolei ubezpieczenie NIFTY Plus dotyczy tylko wybranych nieprawidłowości.O jakim ubezpieczeniu mow
Moja córka dziś ostatni dzień, jutro do przedszkola wkoncu.Kwarantanna dzien 9.
Teściowie przywiozą nam rosołek z jelenia/bażanta/kaczki i nie wiem czego ram jeszcze. Najlepszy ever! Do tego robimy spaghetti
Boże to gdzie wy mieszkacie skoro taki rosołek, nawet by mi taki zestaw do głowy nie przyszedłKwarantanna dzien 9.
Teściowie przywiozą nam rosołek z jelenia/bażanta/kaczki i nie wiem czego ram jeszcze. Najlepszy ever! Do tego robimy spaghetti
Bo to surowe jajko w połowie - salmonella.Czemu niewskazane?
To jest każdego decyzja. Ja w również uważam co jem a nawet jakoch kosmetykow używam. W ciąży z synem nie wzięłam ani jednej nospy czy paracetamolu. Ani raz. Terqz niestety już zaliczyłam mnóstwo No spy i paracetamol. Ale tyle ile mogę wykluczyć wykluczam. To jest tylko 9 mcy wyrzeczeń potem można cała resztę życia jesc co się chce.Jeśli skorupka jest uszkodzona to jak wrzucisz do wrzątku to i tak pęknie.
Tak na dobrą sprawę to masa rzeczy jest niewskazana np tłuszcze trans, fastfoody a tu niemal 80% babek jest już po conajmniej 1 Drwalu, Pizzy i kebabie
Mam to samo biała bułka i serek topiony to mój bezpieczny zestawWłaśnie leżę i myślę. Mam mega ochotę na jajecznicę ale ja od ur córki młodszej jak zjem jajko czy ugotowane sadzone czy jajecznicę, szok co mi się robi. Mega ból brzucha ale dosłownie takie skurcze jak porodowe, zawroty głowy, biegunka. Mąż mi mówi że może jak mi to wyszło po ciąży to może teraz w ciąży będzie ok. No i wczoraj spróbowałam jajka na kanapce ale nie minęło nawert 5 min po śniadaniu i tuliłam WC także nie wiem nawet czy było ok. Najczęściej mam ochotę na serek topiony. Serio jak jestem po wymiotach a słabo mi z głodu to tylko serek topiony.
O wow nie słyszałam o tym, dobrze wiedzieć!Oryginalne nifty ma ubezpieczenie, w razie gdyby się pomylili odszkodowanie ponad 200 tys