reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Madzia jakbys w szpitalu leżała to obiadu byś nie gotowała, a właśnie tak masz się teraz byczyć. Co my baby mamy wpojone, że nawet jak nam lekarz każe leżeć to nam głupio?
Ja powiem Wam szczerze, ze myślałam o tym leżeniu… i Boże… chyba musieliby mnie przywiązać do lozka… ja tak mam, ze nie potrafię długo usiedzieć w miejscu. Zastanawiałam się czy byłabym w stanie się tak poświecić… podziwiam Was laski ❤️ I lezcie! Robicie teraz wielka robotę ❤️

reklama
Czesc fajnie ze napisalas w grupie razniej.Nie myśl tak źle ,ja zaszłam na 3 trzecim podaniu zarodka który był moim ostatnim i wg embriologa był dobry ale te najlepsze się nie przyjęły. Myślę że stwierdzenie przez ginekologa jak wyglada zarodek nie przekłada się aż tak na rzeczywistość. Będzie dobrze mam taki sam strach jak Ty,podobnie leczylam się na niepłodność i wiem jak się czujesz i co przyszłaś zwłaszcza psychicznie. Teraz tylko możemy czekać nie od nas zależy co będzie także bądźmy dobrej myśli:) pamiętaj jeszcze nigdy nie zaszlysmy tak daleko więc to jest wielki sukces.
Również jestem po leczeniu niepłodności. Damy rade dziewczyny!

reklama
Do góry